Gość rsx Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 to pierwsza praca którą kwalifikuje do tych \"ukończonych\" a to z tego względu, że dysk mi padł i nawet jakbym chciał to nie mogę już obrazka edytować :(. także proszę o oceny: http://chipikal.fm.interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 temat popraw. pod glanem jest ciemno i nic nie widze. moze zaczątki klimatu są... ale ten glow bez sensu.. szkoda ze Ci hdd padł bo to początek pracy dopiero.. pracuj dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Pomysł ciekawy. Wykonanie lipa. Fajna nazwa dla knajpy :), niech zgadnę krawaciarze tam chodzą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Wiesz co widze... opiszę Ci wrażenia po otwarciu obrazka. Jest napis... neon. Rzuca sie mocno w oczy! Widać rozmazane plamy jakieś...aaa! To okna. Poza tym ciemość widzę... ale momencik. Jest parasol... jak się dobrze przypatrzeć.. kible na śmieci... ba! Nawet deszcz pada... O! Krawężnik jest ostry i nie rozmyty!! Wiesz co? Pomysł był ciekawy... kadr też niezły. I chyba rozumiem co chciałeś powiedzieć... generalnie speluna i kichawa a na dodatek żartcik słowny podkreślający przyziemność całej sytuacji i miejsca... Ale wykonanie?! Staaaryy.... nie ma o czym mówić.. PROŚBA! Weź kilka zdjęć z Googla albo skąd kolwiek i zobacz jak wyglada ulica gdy pada deszcz. nawet nocą nie jest aż tak źle... Wiesz co psuje wrażenie BARDZO mocno? Brak światła, co wocuje potwornie ciemną scenką. No i nie wydaje Ci się że jest sucho? Gdyby ulica była mokra, to odbijała by światła... choćby te okna i neon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honzik Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 się nie podoba mi ten zielony dymek - co oni tam palą w tych kanałach ? ;-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi