Napisano 1 Sierpień 201014 l Witam! Mam problem. Dostałem od klienta 2 swf'y i muszę je wrzucić do After Effects'a. Ale po zaimportowaniu mam tylko pierwszą klatkę... Jest jakiś sposób, żeby to przekonwertować do formatu, który mi After łyknie? Będe szalenie wdzięczny za pomoc :) Pozdrawiam
Napisano 2 Sierpień 201014 l Autor Już tego próbowałem. Oczywiście dodaje watermarka. Nie ma czegoś darmowego? Fakt - znalazłem kilka, ale jakość wyjściowa jest żenująca. No jak nie będzie wyjścia to kupie....
Napisano 2 Sierpień 201014 l Najlepiej poprosić klienta o plik flv - to jest video flashowe. Z tym swf jest specyficznie, to tak jakbyś chciał z jpg z wizualizacją wczytac model do maxa.
Napisano 2 Sierpień 201014 l Autor Wiem to doskonale. Tylko klient nie ma materiałów źródłowych. Mieli je dostać z agencji, która im to robiła, ale doczekać się nie mogę... I nie porównuj z jpegiem i modelem max'a, bo nie chce przecież tego zdekompilować, tylko odczytać to co głupia przeglądarka internetowa potrafi. Pozdro
Napisano 2 Sierpień 201014 l tak, ale swf nie jest liniowy. Czasem lepiej go zdekompilować. Poza tym dobry zwyczaj - nie pracuj na plikach nie-źródłowych. Czasem klient mowi ze nie moze dostac, czasem jest tak, ze zamowil cos bez przekazania praw i musi dopłacic za kolejne pole eksploatacji a nie jest skłonny.