Nimrod Napisano 17 Maj 2004 Napisano 17 Maj 2004 Help > Tutorials (to w maxie, w głównym panelu), przerób parę tutoriali a będziesz wiedział.
Początkujacy Napisano 17 Maj 2004 Autor Napisano 17 Maj 2004 no już troche przerobiłem ale coś niebardzo :]
VGT Napisano 17 Maj 2004 Napisano 17 Maj 2004 Hmmmm, więc podam pojęcia w kolejności. Możesz je skutecznie wyszukać w wyszukiwarce forum, lub helpie max\'a (gdyż widzę po ilości nowych tematów, że nie bardzo Ci to odpowiada, ale ja Cię zmuszę :P ): 1. diffuse 2. uvw map 3. unwrap uvw Kolejność zdobywania wiedzy jest ważna, gdyż jeśli zaczniesz od 3, szybko się wyłożysz na tym.... Powodzenia
Początkujacy Napisano 18 Maj 2004 Autor Napisano 18 Maj 2004 wiem do czego są te dwa pierwsze ale tego ostatniego nie kapuje :P
dr Ug Napisano 18 Maj 2004 Napisano 18 Maj 2004 moze to Ci pomoze link ok. 12mb: http://www.uni.opole.pl/adek/unwrap_video_max3d_pl.avi
Początkujacy Napisano 18 Maj 2004 Autor Napisano 18 Maj 2004 masdasz mi jeszcze jakąś storne gdzie jest dużo video-tutoriali ??:) please :D
Rekomendowane odpowiedzi