Sicu Napisano 22 Sierpień 2010 Share Napisano 22 Sierpień 2010 (edytowane) Zacząłem modelować swoją kuchnie, zapewne będzie trochę "podrasowana" ale to później :). Na razie jest mało zrobione, ale proszę o jakiś uwagi :) Edytowane 23 Sierpień 2010 przez Sicu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 22 Sierpień 2010 Share Napisano 22 Sierpień 2010 ciemno, pusto, nie ma co oceniac, kamera na róg kuchni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sicu Napisano 22 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2010 dodałem jeszcze jedną kamerę. Szafki trochę słabo widać bo ustawienia na low ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sicu Napisano 23 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2010 Dodałem dwie texturki na sprawdzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zarova Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 to sie renderowalo poltorej godziny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quentin Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 to sie renderowalo poltorej godziny? Spójrz na jego sygnaturkę - Athlon 64 3000+ (2.0Ghz) Kingston 512mb (400Mhz) Leadtek Winfast 6600 PX Vray plus 1-rdzeniowy procek i 512mb RAMu to na dzisiejszy dzień samobójstwo... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sicu Napisano 23 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2010 Na cóż, czasem renduję np. teraz na siostry laptopie Pentium T4300 , 2gb ram 800mhz... ;/ zawsze to 2 razy szybciej... Dodałem lodówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quentin Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 Na twoim miejscu na czas modelowania i teksturowania wyłączył GI i inne rzeczy, które tak spowalniają render. A ta lodówka o ile nie jest to jakaś wersja mini to jest za mała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sicu Napisano 23 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2010 Ogólnie modeluję bez Vray'a, a gdy renduję to tylko używam Vray'a A o proporcje to nie trzeba się martwić :) Ponieważ chodzę z metrówką i wszystko wymierzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubm Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 ten parapet to jak na moje oko za bardzo sie wcina w sciane - jest za dlugi ;) i meble powinny chyba byc bardziej zaakraglone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasjogabonito Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 Ja od 1,5 roku jade na athlonie 64 ;) na szczescie jeszcze tylko miesiac;) czas renderowania w miare wizki na taki sprzecie to koło 8-10h....i taka mala rada lepiej wymodeluj wszsytko najpierw bo "testy" na tym sprzecie moga trawac wieki i tylko zmniejszac zapał do robienia ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi