Iwok Napisano 23 Sierpień 2010 Napisano 23 Sierpień 2010 Witam wszystkich, Chciałem pokazać parę swoich prac gronu które zna się na rzeczy lepiej ode mnie i mojego otoczenia by, mam nadzieję, zgarnąć trochę konstruktywnej krytyki i dowiedzieć się w jakim ewentualnym kierunku moja praca mogłaby pójść. Pozdrawiam, I
09121986 Napisano 23 Sierpień 2010 Napisano 23 Sierpień 2010 Witamy na forum. Bardzo fajne odczucia mam z tym białym robotem. Natomiast mamut nie za bardzo.
Sicu Napisano 23 Sierpień 2010 Napisano 23 Sierpień 2010 mi się bardzo podoba ten biały robot :) przypomina mi trochę "mewto" z pokemonów :P
wesol Napisano 23 Sierpień 2010 Napisano 23 Sierpień 2010 tu są chyba prace 2d i 3d? mi również podoba się biały robot. Chociaż render do dopracowania. Ale pomysł świetny. reszty prawie nie widać. Powodzenia
plasti Napisano 23 Sierpień 2010 Napisano 23 Sierpień 2010 prace 2d gorsze od prac 3d, robot wymiata, reszta sredniawo... pozdro
Iwok Napisano 25 Sierpień 2010 Autor Napisano 25 Sierpień 2010 Dzięki za komenty :) faktycznie robot sprawiał mi najwięcej frajdy przy robieniu bo przy okazji odkrywałem modo401 i całosć (prócz lens flares) była w nim robiona. Jak mógłbym poprawić jakość innych obrazków? Przyznam, że w pewnym momencie nie wiem po prostu co dalej robić przy takim koncepcie... świadczy to jedynie o tym, że dużo mi brakuje to kolejnego "poziomu". Jakieś tipsy w tej kwestii?
Rekomendowane odpowiedzi