Napisano 23 Sierpień 201014 l Witam wszystkich, Chciałem pokazać parę swoich prac gronu które zna się na rzeczy lepiej ode mnie i mojego otoczenia by, mam nadzieję, zgarnąć trochę konstruktywnej krytyki i dowiedzieć się w jakim ewentualnym kierunku moja praca mogłaby pójść. Pozdrawiam, I
Napisano 23 Sierpień 201014 l Witamy na forum. Bardzo fajne odczucia mam z tym białym robotem. Natomiast mamut nie za bardzo.
Napisano 23 Sierpień 201014 l mi się bardzo podoba ten biały robot :) przypomina mi trochę "mewto" z pokemonów :P
Napisano 23 Sierpień 201014 l tu są chyba prace 2d i 3d? mi również podoba się biały robot. Chociaż render do dopracowania. Ale pomysł świetny. reszty prawie nie widać. Powodzenia
Napisano 25 Sierpień 201014 l Autor Dzięki za komenty :) faktycznie robot sprawiał mi najwięcej frajdy przy robieniu bo przy okazji odkrywałem modo401 i całosć (prócz lens flares) była w nim robiona. Jak mógłbym poprawić jakość innych obrazków? Przyznam, że w pewnym momencie nie wiem po prostu co dalej robić przy takim koncepcie... świadczy to jedynie o tym, że dużo mi brakuje to kolejnego "poziomu". Jakieś tipsy w tej kwestii?