Piotr Dobosz Napisano 19 Maj 2004 Napisano 19 Maj 2004 Jak animowac postac z character studio? bo nie moge jej animowac tak jak normalnego obiektu wiec jak to sie robi sa do tego jakies specjalne aplikacje? choc nie sadze Pozdrawiam
Piotr Dobosz Napisano 19 Maj 2004 Autor Napisano 19 Maj 2004 prubóbuje zaanimowac postac ktora wykonalem w character studio czyli przesowac ja narazie z wykorzystaniem klatek kluczowych ale sie nnei da caly czas cos sie dzieje zle animacje zachowuja sie jakos dziwnie :(
dr Ug Napisano 19 Maj 2004 Napisano 19 Maj 2004 Jak przerobisz tutoriale Maxowo-CSowe i bedziesz mial konkretny problem to wroc, bo narazie nic nie rozumiem z tego belkotu.
SansSerif Napisano 19 Maj 2004 Napisano 19 Maj 2004 ueee a podobno drug to taki rowny koles co to zawsze pomoze a nie jakis tam frajer co do helpa tylko odsyla.
Piotr Dobosz Napisano 19 Maj 2004 Autor Napisano 19 Maj 2004 :D dzieki pozdrawiam serdecznie ale ja jak cos potrafie to pomagam choc wiem ze ciezko cos wytlumaczyc jak sie o tym malo wie, tak jak to bylo w moim pzypadku,wiec w sumie masz racje. ale wiedza nie bierze sie z nikad wiec ja pomagam slabszym odemnie a inni pomagaja mnie i tak jakos idzie do czasu az beda szkoly ktore beda tego uczyly, wtedy nie bede musial zabierac wam czasu. Pozdrawiam serdecznie
Kris_R Napisano 31 Maj 2004 Napisano 31 Maj 2004 Oj dzieci dzieci.... Piotras - jesteś faktycznie leniwcem, skoro nawet podstaw nie chce Ci się samemu uczyć... nieładnie. Jak się animuje postać z character studio? durne... i zbyt skomplikowane by napisać jednym zdaniem... ale po krótce: służy do tego biped (Create/Systems/Biped). Animujesz więc bipeda zupełnie nomlanie i wygodnie, (choć to rzecz gustu...) podpinasz do niego model i już... Pytaj konkretnie Piotras... bo pytanie o to jak zanimować postać to można książkę o tym napisać, wiesz?
Rekomendowane odpowiedzi