Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jak animowac postac z character studio? bo nie moge jej animowac tak jak normalnego obiektu wiec jak to sie robi sa do tego jakies specjalne aplikacje? choc nie sadze Pozdrawiam

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

prubóbuje zaanimowac postac ktora wykonalem w character studio czyli przesowac ja narazie z wykorzystaniem klatek kluczowych ale sie nnei da caly czas cos sie dzieje zle animacje zachowuja sie jakos dziwnie :(

Napisano

Jak przerobisz tutoriale Maxowo-CSowe i bedziesz mial konkretny problem to wroc, bo narazie nic nie rozumiem z tego belkotu.

Napisano

ueee a podobno drug to taki rowny koles co to zawsze pomoze a nie jakis tam frajer co do helpa tylko odsyla.

Napisano
  • Autor

:D dzieki pozdrawiam serdecznie ale ja jak cos potrafie to pomagam choc wiem ze ciezko cos wytlumaczyc jak sie o tym malo wie, tak jak to bylo w moim pzypadku,wiec w sumie masz racje. ale wiedza nie bierze sie z nikad wiec ja pomagam slabszym odemnie a inni pomagaja mnie i tak jakos idzie do czasu az beda szkoly ktore beda tego uczyly, wtedy nie bede musial zabierac wam czasu. Pozdrawiam serdecznie

Napisano

Oj dzieci dzieci....

Piotras - jesteś faktycznie leniwcem, skoro nawet podstaw nie chce Ci się samemu uczyć... nieładnie.

Jak się animuje postać z character studio? durne... i zbyt skomplikowane by napisać jednym zdaniem...

ale po krótce: służy do tego biped (Create/Systems/Biped).

Animujesz więc bipeda zupełnie nomlanie i wygodnie, (choć to rzecz gustu...) podpinasz do niego model i już...

Pytaj konkretnie Piotras... bo pytanie o to jak zanimować postać to można książkę o tym napisać, wiesz?