Napisano 3 Luty 200322 l Dostalem ostatnio do lapek wspaniala ksiazke (obecnie niemam jej w domciu bo dalem do skanowania wiec nie zapodam nazwy :) ani autora(jakis niemiec) ) OK oco mi chodzi :) ksiazka zawiera okolo 80 stron ze zdieciami lisci wszelakiego rodzaju(na dodatek kazdy lisc posiada swoje odpowiedniki z 3 por roku(heheh z zimy w sumie tez bo sa tam rowiez drzewa iglaste ;P ) naprawde jak to zobaczylem to mi oczeta wylazly nawieszch i pozniej w poprzek :) heheh Chce sie z wami podziellic tym cudenkiem ale niewiem jak czekam na propozycje . Niewiem Czy Adek by sie zgodzil zamiescic to u siebie bo po pierwsze dozo to bedzie wazyc a po drogie niestety hehhe nie posiadam praw do tej ksiazki .(choc gdyby pogadac z autrem to moze by sie i zgodzil :D ) Napewno komus sie to sprzyda bo joz nieraz widzialem pytanie o tekstury lisci itp Oczywiscie ja udostepnie czyste skany wy bedzicie musieli je obrobic w wlasnym zakresie :D ..........pozdrowienka ....wsiadl do autobusu czlowiek z lisciem na glowie......
Napisano 5 Luty 200322 l Autor sorx ze tak pozno odpowiadam ale nie malem neta przez kilka dni :( mysle ze ftep klicka bedzie zeczywioscie najodpowiedniejszy pogadam z nim dzisiaj jak bedzie wzucone to dam znac pozdro
Napisano 26 Luty 200322 l Autor :D dzis dostalem do lapek plyte ze skanem ksiazki postaram sie ja jak najszybciej uploadowac na ftep klicka ponizej przyklad tego co mozecie oczekiwac :)) PRZOD I TYL :) ps. mogl bymi ktos podeslac na emaila wszystkie dane dotyczace ftepa Klicka ? bo gdzies misie zawieruszyly a Klicek jest niedostepny ostatnio [Edited on 27-2-2003 by bartonfink]
Napisano 28 Luty 200322 l Hm... Ja mam 34 skany roznych rodzaji drewna w roznych kolorach.Dab,olcha,buk,sosna i takie inne. Pliki tif nieskompresowane 1024:1024 32 bit kolor kazdy po 3 mega Wsumie okolo 120 mega. Tez je moze gdzies zamiescic? Wszystkie skanowalem sam z prubek ktore udalo mi sie zdobyc od bankrutujacego sprzedawcy mebli. NIech sie ktos sie zeman skontaktuje i pomoze mi to zamiescic.
Napisano 7 Marzec 200322 l 120MB!!!! Zmniejsz ich rozmiar np zamien na jpg bo tego chyba niewiele osob by chcialo sciagac tyle warzacy plik