Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dostalem ostatnio do lapek wspaniala ksiazke (obecnie niemam jej w domciu bo dalem do skanowania wiec nie zapodam nazwy :) ani autora(jakis niemiec) )

OK oco mi chodzi :) ksiazka zawiera okolo 80 stron ze zdieciami lisci wszelakiego rodzaju(na dodatek kazdy lisc posiada swoje odpowiedniki z 3 por roku(heheh z zimy w sumie tez bo sa tam rowiez drzewa iglaste ;P ) naprawde jak to zobaczylem to mi oczeta wylazly nawieszch i pozniej w poprzek :) heheh

Chce sie z wami podziellic tym cudenkiem ale niewiem jak czekam na propozycje .

Niewiem Czy Adek by sie zgodzil zamiescic to u siebie bo po pierwsze dozo to bedzie wazyc a po drogie niestety hehhe nie posiadam praw do tej ksiazki .(choc gdyby pogadac z autrem to moze by sie i zgodzil :D )

Napewno komus sie to sprzyda bo joz nieraz widzialem pytanie o tekstury lisci itp

Oczywiscie ja udostepnie czyste skany wy bedzicie musieli je obrobic w wlasnym zakresie :D ..........pozdrowienka

....wsiadl do autobusu czlowiek z lisciem na glowie......

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

sorx ze tak pozno odpowiadam ale nie malem neta przez kilka dni :( mysle ze ftep klicka bedzie zeczywioscie najodpowiedniejszy pogadam z nim dzisiaj

jak bedzie wzucone to dam znac pozdro

Napisano

:D

dzis dostalem do lapek plyte ze skanem ksiazki

postaram sie ja jak najszybciej uploadowac na ftep klicka

ponizej przyklad tego co mozecie oczekiwac :))

PRZOD

LISC1.jpg\"

I TYL :)

LISC2.jpg\"

ps. mogl bymi ktos podeslac na emaila wszystkie dane dotyczace ftepa Klicka ? bo gdzies misie zawieruszyly a Klicek jest niedostepny ostatnio

[Edited on 27-2-2003 by bartonfink]

Napisano

Hm...

Ja mam 34 skany roznych rodzaji drewna w roznych kolorach.Dab,olcha,buk,sosna i takie inne.

Pliki tif nieskompresowane

1024:1024 32 bit kolor

kazdy po 3 mega

Wsumie okolo 120 mega.

Tez je moze gdzies zamiescic?

Wszystkie skanowalem sam z prubek ktore udalo mi sie zdobyc od bankrutujacego sprzedawcy mebli.

NIech sie ktos sie zeman skontaktuje i pomoze mi to zamiescic.