Chris Napisano 25 Sierpień 2010 Share Napisano 25 Sierpień 2010 Siemka. Znacie może jakieś zagraniczne studia gamedev'owe które są otwarte na polskich grafików? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 25 Sierpień 2010 Share Napisano 25 Sierpień 2010 Nie slyszalem jeszcze o takich studiach, które sa na polskich grafikow zamkniete, ew moga byc problemy z wizami wiec wtedy kilka krajow mniej chetnie przyjmuje takich kandydatow ale jesli jestes dobry to bardziej im na tobie zalezy - tak mi sie wydaje. w kazdym razie wszsytko zalezy głównie od portfolio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 25 Sierpień 2010 Share Napisano 25 Sierpień 2010 Myślę że cały świat stoi dla ciebie otworem bez względu jakiej narodowości jesteś :] jeżeli potrafisz zrobić dobre rzeczy :>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 26 Sierpień 2010 Share Napisano 26 Sierpień 2010 ja nie znam zadnego studia ktore jest otwarte na polskich grafikow ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi