Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ucze sie rysowac wiec narysowalem... a bylo to tak: ogolny szkic olowkiem F na kartce poljet -> zdjecie szkicu cyfrowka -> adjustments w PS -> dalsze malowanie w PS

portret01small.jpg

• Odpowiedzi 578
  • Wyświetleń 57,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Miałem tego nie wrzucać, ale w sumie co mi szkodzi.

Ćwiczenie do szkoły w illustratorze CS. Wszystko zrobione jest wektorami. Tło potraktowane jest filtrem blur. Tyci retusz zmiękczający w photoshopie (dwie zduplikowane warstwy, potraktowane z różną siłą blurem i przeźroczystością 10%)

most

Aha.. temat narzucony był po części z góry.. miała być droga w perspektywie z motywem kafelków.

Napisano
  • Autor

widzę, że dr Ug godnie się zajął moim działem.

Napisano

10 min

speed5.jpg

Napisano

hmmm...ciezko powiedziec... format jest dosc duzy w oryginale... druk na A3... myśle że okolo 20 (:/) godzin wieczorami... ogólnie od półtora tygodnia tak to skrobałem... chyba jeszcze dodam jakieś ptaszki i ze 2 postacie...

Napisano
  • Autor

hoho, amrun... dzięki tobie ten wątek trzyma wysoki poziom :>

Napisano

gwozdz.jpg

Ps zaznaczam ze "maluje" jakies 3 tygodnie i wszystkie moje "wypociny" traktujcie z przymrozeniem oka - ja poprostu chce sie czegos nauczyc :>

Napisano
hoho, amrun... dzięki tobie ten wątek trzyma wysoki poziom :>

tylko po co :)

Napisano

mhhmm .. klimatyczne, brakuje mi na pierwszym planie odwróconej głowy dziewczyny z rozwianymi włosami skąpanymi w świetle zachodzącego słońca, oczywiście takie troszkę surrealistyczno-symboliczne przedstawienie postaci. hehe, wizja ;]

Napisano
mhhmm .. klimatyczne, brakuje mi na pierwszym planie odwróconej głowy dziewczyny z rozwianymi włosami skąpanymi w świetle zachodzącego słońca, oczywiście takie troszkę surrealistyczno-symboliczne przedstawienie postaci. hehe, wizja ;]

dokładnie :D

Napisano
  • Autor

postawiles dziewke tak, ze zaslonila najciekawsza czesc pracy, daj ja na lewo :D

Napisano

A moze by ja dac z drugiej strony, teraz patrzy na drzewo zamiast "siegac wzrokiem za widnokragu szczyty" * No i prawa strona robi w tej pracy najwieksze wrazenie, szkoda zaslaniac.

*leander, dziela zebrane

PS. Widze, ze mCh ma to samo zdanie. To dwojce chyba ulegniesz :)

Napisano

Witam... widze, ze nawet w eksperymentach macie poziom niezly... wiec tutaj pare brudow zeby go troche obnizyc.

face.jpg

Taki ot autoportret :/

falling.jpg

tutaj cos mi nie gra... tylko co? o_O?

happy.jpglost.jpg

brud

Wszystko to, to jakies 15minutowki

Napisano

hehehehehehehehehe dobre

ja poproszę większe na tapetę, da radę ?

Napisano

genialne, tydzień bym myślał i nie wymyśliłbym takiego ; )

mozna by dorysować Miesa w płaszczu a'la colombo schylającego się i szukajacego obok jakiś poszlak ; )

Napisano

Mój pierwszy post na forum i mam nadzieje że nieostatni :]

Taki piesek ołówkiem na początek (czas około 1.5 godziny):

piesek.jpg

Napisano

Witaj Jabonie! Czyń sobie ołowek poddanym a Twój post ostatnim nie zostanie.

Kolejny eksperyment poczatkujacego

widoki02s.jpg

Napisano

kolejne experymenta. tym razem za długo trzymałem Shift.

Untitled-1.jpg

i poprawiane >

dupa7.jpg

Napisano

a ja myśle że za literke A Piet by szału dostał, jak za 45 stopni... bardziej mi sie też drugi ex-ten z shiftem- podobał, troche kompozycja nie teges, ale fajne

Napisano
... za literke A Piet by szału dostał, jak za 45 stopni...

to jakis szyfr? ;)