Napisano 21 Październik 200420 l Ucze sie rysowac wiec narysowalem... a bylo to tak: ogolny szkic olowkiem F na kartce poljet -> zdjecie szkicu cyfrowka -> adjustments w PS -> dalsze malowanie w PS
Napisano 21 Październik 200420 l Kolorkiem kiedys jeszcze poprobuje. Zeby tylko referka byla jeszcze kolorowa:)
Napisano 22 Październik 200420 l Miałem tego nie wrzucać, ale w sumie co mi szkodzi. Ćwiczenie do szkoły w illustratorze CS. Wszystko zrobione jest wektorami. Tło potraktowane jest filtrem blur. Tyci retusz zmiękczający w photoshopie (dwie zduplikowane warstwy, potraktowane z różną siłą blurem i przeźroczystością 10%) most Aha.. temat narzucony był po części z góry.. miała być droga w perspektywie z motywem kafelków.
Napisano 31 Październik 200420 l hmmm...ciezko powiedziec... format jest dosc duzy w oryginale... druk na A3... myśle że okolo 20 (:/) godzin wieczorami... ogólnie od półtora tygodnia tak to skrobałem... chyba jeszcze dodam jakieś ptaszki i ze 2 postacie...
Napisano 3 Listopad 200420 l Ps zaznaczam ze "maluje" jakies 3 tygodnie i wszystkie moje "wypociny" traktujcie z przymrozeniem oka - ja poprostu chce sie czegos nauczyc :>
Napisano 3 Listopad 200420 l hoho, amrun... dzięki tobie ten wątek trzyma wysoki poziom :> tylko po co :)
Napisano 4 Listopad 200420 l http://www.republika.pl/amrun/images/ex_19_dunno.jpg na jakiś czas odstawiam warhammera... bo mi psychika siada ;]
Napisano 6 Listopad 200420 l Na poczatku nie wiedzialem co bede malowal, postawilem kilka kresek i wyszlo cos takiego:
Napisano 6 Listopad 200420 l mhhmm .. klimatyczne, brakuje mi na pierwszym planie odwróconej głowy dziewczyny z rozwianymi włosami skąpanymi w świetle zachodzącego słońca, oczywiście takie troszkę surrealistyczno-symboliczne przedstawienie postaci. hehe, wizja ;]
Napisano 6 Listopad 200420 l mhhmm .. klimatyczne, brakuje mi na pierwszym planie odwróconej głowy dziewczyny z rozwianymi włosami skąpanymi w świetle zachodzącego słońca, oczywiście takie troszkę surrealistyczno-symboliczne przedstawienie postaci. hehe, wizja ;] dokładnie :D
Napisano 7 Listopad 200420 l Autor postawiles dziewke tak, ze zaslonila najciekawsza czesc pracy, daj ja na lewo :D
Napisano 7 Listopad 200420 l A moze by ja dac z drugiej strony, teraz patrzy na drzewo zamiast "siegac wzrokiem za widnokragu szczyty" * No i prawa strona robi w tej pracy najwieksze wrazenie, szkoda zaslaniac. *leander, dziela zebrane PS. Widze, ze mCh ma to samo zdanie. To dwojce chyba ulegniesz :)
Napisano 7 Listopad 200420 l Dwoch na jednego, to banda łysego:) Teraz zasloniłem drzewo WIP sie z tego zrobił, i co tu robić?
Napisano 7 Listopad 200420 l nom...ciekawie, ciekawie... http://www.republika.pl/amrun/images/ex_20_dunno_a.jpg
Napisano 8 Listopad 200420 l z cyklu "bez ucha co sie patrzy bez oka": "robot bez ucha co sie patrzy bez oka"
Napisano 9 Listopad 200420 l Witam... widze, ze nawet w eksperymentach macie poziom niezly... wiec tutaj pare brudow zeby go troche obnizyc. Taki ot autoportret :/ tutaj cos mi nie gra... tylko co? o_O? brud Wszystko to, to jakies 15minutowki
Napisano 17 Listopad 200420 l genialne, tydzień bym myślał i nie wymyśliłbym takiego ; ) mozna by dorysować Miesa w płaszczu a'la colombo schylającego się i szukajacego obok jakiś poszlak ; )
Napisano 18 Listopad 200420 l Mój pierwszy post na forum i mam nadzieje że nieostatni :] Taki piesek ołówkiem na początek (czas około 1.5 godziny):
Napisano 19 Listopad 200420 l Witaj Jabonie! Czyń sobie ołowek poddanym a Twój post ostatnim nie zostanie. Kolejny eksperyment poczatkujacego
Napisano 20 Listopad 200420 l kolejne experymenta. tym razem za długo trzymałem Shift. i poprawiane >
Napisano 20 Listopad 200420 l a ja myśle że za literke A Piet by szału dostał, jak za 45 stopni... bardziej mi sie też drugi ex-ten z shiftem- podobał, troche kompozycja nie teges, ale fajne
Napisano 20 Listopad 200420 l ... za literke A Piet by szału dostał, jak za 45 stopni... to jakis szyfr? ;)