Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

mam problem z wyeksportowaniem animacji do .avi. Gdy ja wyrenderuje w vp i ja zapisze po otwarciu jest tak jakby pojedyncza klatka, nie ma calosci. Kombinowalem z roznymi kodekami itp ale nic..

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Wow, nawet nie wiem skad mi sie wziela ta Mayka;) Moze dlatego, ze ostatnio w niej renderuje ;D

No to jeszcze raz.

Ustawiles w Render Setup zakres klatek w Time Output? Nie single, tylko np. Range.

Napisano

tzn? kazda klatke osobno a pozniej skladac czy jak? bo niebardzo rozumiem? najpierw probowalem w video post, i nic pozniej bezposrednio z render setup i dalej to samo, niby sie wyrenderuje wszystko, ale problem jest z zapisem tego gdyz zapisuje sie takjakby jedna klatka.

Napisano
tzn? kazda klatke osobno a pozniej skladac czy jak?

Tak. Jak renderujesz do bitmapy to zamiast jednego filmu masz zbior plikow, kazda klatka osobno.

Sprobuj nawet kilka tylko, zeby zobaczyc, czy tez renderuje sie tylko jedna.

Napisano

jedna klatka sie renderuje, alewyskakuj taki komunikat tylko zabardzo nie wiem o co w nim chodzi. pojawia sie gdy klikam render. Pewnie to cos istotnego.

"You are rendering a sequence with no assigned file. Frames may be lost. Do you want to continue?"

Napisano

W render setup w zakładce 'Common' i w polu 'Render Output' dobrze by było, żebyś wskazał miejsce na dysku oraz format pliku do którego chcesz przeliczyć filmik.

• Confused 1