TAL Napisano 3 Wrzesień 2010 Napisano 3 Wrzesień 2010 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów.Jestem Kamil. Mam dwadzieścia pięć lat i zajmuję się grafiką jako Hobby. Zakładam więc teczkę na tym forum, widząc że jest tu wiele dobrych komentarzy i atmosfera wspierania. Mam nadzieję pozbyć się kilku błędnych nawyków których nabyłem jako samouk. Oraz że zwrócicie mi uwagę na elementy prac które mi umykają. Rysuję tabletem, raczej nie zagłębiam się w kolory. Jak widać mój styl (o ile można użyć tego słowa) jest raczej komiksowy niż ilustracyjny. Ciągle szukam i się uczę. Więc, walcząc z leniem, zakładam tu swoją teczkę. I witam wszystkich. Edytowane 9 Grudzień 2011 przez TAL
IN Flaamess Napisano 3 Wrzesień 2010 Napisano 3 Wrzesień 2010 przyjemny styl, tylko twarz tego typa powinna nieco bardziej grozna- mniej pyzowata i miec baczki. To byloby genialne ;D
Tonic Napisano 3 Wrzesień 2010 Napisano 3 Wrzesień 2010 Myślałem, że dolna warga to górne uzębienie dopóki nie zauważyłem papierosa :)
^sTh. Napisano 6 Wrzesień 2010 Napisano 6 Wrzesień 2010 Widziałbym tą twarz nieco inaczej: oczy bardziej w stylu pomarszczonego Clinta Eastwooda, bo w tej chwili ma taki otępiały wzrok, jakby próbował sobie przypomnieć, czy wyłączył żelazko ;) Ogólnie ułożenie postaci mi się podoba, czuć ten jesienny wicher, że się tak wyrażę.
Bedyk Napisano 6 Wrzesień 2010 Napisano 6 Wrzesień 2010 śmiało, podklep więcej towaru, bo po 1 obrazku nie wiele da sie stwierdzic no tyle tylko ze jest przyzwoicie =]
TAL Napisano 9 Grudzień 2011 Autor Napisano 9 Grudzień 2011 (edytowane) Zrobiłem głowę turianina, obcego z uniwersum Mass Effect. Napiszcie co sądzicie i czy macie jakieś uwagi. Pozdrawiam Kamil. Edytowane 9 Grudzień 2011 przez TAL
rosikowski Napisano 11 Grudzień 2011 Napisano 11 Grudzień 2011 texturka świetna, ale bryła mogłabybyć lepsza,
Denae Napisano 20 Grudzień 2011 Napisano 20 Grudzień 2011 Skupiłeś się na twarzy Garrusa, ale zbroję olałeś. I chyba dostał zeza rozbieżnego
MattMar Napisano 21 Grudzień 2011 Napisano 21 Grudzień 2011 Fakt textura wymiata. wszystko ręcznie brushami czy nakładasz texturke od czasu do czasu ?
TAL Napisano 6 Styczeń 2013 Autor Napisano 6 Styczeń 2013 Narysowałem wielkiego przedwiecznego Chtulhu. Wiele technik, głównie pędzel i trochę tekstur na wierzch.
Dmk Napisano 6 Styczeń 2013 Napisano 6 Styczeń 2013 Czekamy na coś swojego, a nie tylko fan arty ;) Fajne światło w ostatnim.
Rekomendowane odpowiedzi