Napisano 3 Wrzesień 201014 l Witam wszystkich forumowiczów.Jestem Kamil. Mam dwadzieścia pięć lat i zajmuję się grafiką jako Hobby. Zakładam więc teczkę na tym forum, widząc że jest tu wiele dobrych komentarzy i atmosfera wspierania. Mam nadzieję pozbyć się kilku błędnych nawyków których nabyłem jako samouk. Oraz że zwrócicie mi uwagę na elementy prac które mi umykają. Rysuję tabletem, raczej nie zagłębiam się w kolory. Jak widać mój styl (o ile można użyć tego słowa) jest raczej komiksowy niż ilustracyjny. Ciągle szukam i się uczę. Więc, walcząc z leniem, zakładam tu swoją teczkę. I witam wszystkich. Edytowane 9 Grudzień 201113 l przez TAL
Napisano 3 Wrzesień 201014 l przyjemny styl, tylko twarz tego typa powinna nieco bardziej grozna- mniej pyzowata i miec baczki. To byloby genialne ;D
Napisano 3 Wrzesień 201014 l Myślałem, że dolna warga to górne uzębienie dopóki nie zauważyłem papierosa :)
Napisano 6 Wrzesień 201014 l Widziałbym tą twarz nieco inaczej: oczy bardziej w stylu pomarszczonego Clinta Eastwooda, bo w tej chwili ma taki otępiały wzrok, jakby próbował sobie przypomnieć, czy wyłączył żelazko ;) Ogólnie ułożenie postaci mi się podoba, czuć ten jesienny wicher, że się tak wyrażę.
Napisano 6 Wrzesień 201014 l śmiało, podklep więcej towaru, bo po 1 obrazku nie wiele da sie stwierdzic no tyle tylko ze jest przyzwoicie =]
Napisano 9 Grudzień 201113 l Autor Zrobiłem głowę turianina, obcego z uniwersum Mass Effect. Napiszcie co sądzicie i czy macie jakieś uwagi. Pozdrawiam Kamil. Edytowane 9 Grudzień 201113 l przez TAL
Napisano 20 Grudzień 201113 l Skupiłeś się na twarzy Garrusa, ale zbroję olałeś. I chyba dostał zeza rozbieżnego
Napisano 21 Grudzień 201113 l Fakt textura wymiata. wszystko ręcznie brushami czy nakładasz texturke od czasu do czasu ?
Napisano 6 Styczeń 201312 l Autor Narysowałem wielkiego przedwiecznego Chtulhu. Wiele technik, głównie pędzel i trochę tekstur na wierzch.
Napisano 6 Styczeń 201312 l Czekamy na coś swojego, a nie tylko fan arty ;) Fajne światło w ostatnim.