pirx Napisano 5 Wrzesień 2010 Napisano 5 Wrzesień 2010 Włączam aftera a tu takie coś: Wrzucam płytkę naprawiam dalej, odinstalowałem, zainstalowałem dalej. Komunikat nic mi nie mówi. Co to jest? Jeśli macie jakieś pomysły to proszę o pomoc. Z Mocą, Daniel.
ApaczoS Napisano 5 Wrzesień 2010 Napisano 5 Wrzesień 2010 C:\Użytkownicy\[twoja nazwa]\AppData\Roaming\Adobe\After Effects\9.0 Powinien być plik AIFEffectCache.xml, zmień mu rozszerzenie na .bak. 1
pirx Napisano 5 Wrzesień 2010 Autor Napisano 5 Wrzesień 2010 Ale jak jestem głupi... Bardzo Wam dziękuję uratowaliście mi moje cztery litery:) +rep PS. Czym to było spowodowane?
olaf Napisano 5 Wrzesień 2010 Napisano 5 Wrzesień 2010 z tego co pamietam automatyczny update nawet offfline'owy potrafi tak namieszać (offline wyzwalana akcja o nowej wersji programu wg. harmonogramu patchy adobe). Mi kiedyś odmowil wszystkich kluczy do pakietów a 30dni pozniej (wlaczyl sie trial wiec olalaem bo nie mialem czasu) normalnie zatrybily.
pirx Napisano 5 Wrzesień 2010 Autor Napisano 5 Wrzesień 2010 Jeszcze raz dzięki. Przez te błędy kiedyś zawału dostanę :) Z Mocą, Daniel.
Rekomendowane odpowiedzi