Napisano 10 Wrzesień 201014 l Witam ! Jestem zupełnie nowy na forum i nie wiem czy umieszczam posta w odpowiednim dziale dlatego w razie czego proszę o wyrozumiałość. Mam problem z zainstalowaniem wersji trial autodesk 3ds max. Problem tkwi właściwie nie w samej instalacji tylko przy odpalaniu programu. Otóż po zainstalowaniu odpalam skrót o domyślnej nazwie "Autodesk 3ds Max 2011 32-bit" po czym zamiast programu pokazuje mi się okno "Autodesk Licensing" w którym jest komunikat o treści:"Your Autodesk 3ds Max 2011 License Needs Activation". W oknie są 2 przyciski - Run oraz Activate - z czego tylko activate jest dostępny. Jest to wersja trial dlatego nie mam pojęcia o co chodzi z jakąś licencją ... Po nacisnięciu activate musze podać oczywiście Serial Number i Product Key, których rzecz jasna nie mam. Wpisywałem tutaj same zera, same jedynki licząc na to że "wejdzie". Nic z tego ... Nie akceptuje takich wartości. Czy ktokolwiek coś wie na ten temat ? Jak włączyć zwykła wersję trial ? Pozdrawiam i proszę o pomoc !
Napisano 10 Wrzesień 201014 l Reinstall, miałeś może inne wersje trial 3ds maxa? Może coś w rejestrze zostało, sprawdź klucze. ~I nie dubluj tematów, zmiana tytułu niczego nie zmienia, a okazujesz takim zachowaniem brak szacunku wobec ludzi, którzy zarządzają tym forum