bbandi Napisano 10 Wrzesień 2010 Napisano 10 Wrzesień 2010 (edytowane) Witam Wrzucam tu swoją pracke która kurzyła się gdzieś tam na forum, jako że kosztowała mnie troche pracy to myślę że może tutaj wiecej osób ją obejrzy. ----------------------------------- ----------------------------------- ----------------------------------- Edytowane 11 Wrzesień 2010 przez bbandi
kamiltsn Napisano 11 Wrzesień 2010 Napisano 11 Wrzesień 2010 Zwycięzca konkursu ;] Mnie się podoba. Miłe dla oka :)
tutomash Napisano 12 Wrzesień 2010 Napisano 12 Wrzesień 2010 całkiem fajne, ale wydaje mi się że pierwszy render jest za ciemny, szkoda że nie pokusiłeś się o wymodelowanie pozostałych postaci, zwłaszcza braci wiewiórek, może w przyszłości coś jeszcze wrzucisz ??
cucsoniuss Napisano 12 Wrzesień 2010 Napisano 12 Wrzesień 2010 Kurcze też mi w głowie siedział taki pomysł dot tej bajki. A gdzie reszta brygady?
bbandi Napisano 13 Wrzesień 2010 Autor Napisano 13 Wrzesień 2010 Dzięki za komenty:) Generalnie chciałem pokazać jak czas potrafi namieszać w naszym życiu, smutny bzyczek siedzący i wpatrujący się w pojazd latający którym niegdyś całą bygadą przemierzali przestworza ... Reszty brygady chyba raczej już nie zrobię ... może kiedyś:) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi