asblaze Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 Siema! Nadszedł czas wymiany wspomnianego układu, bo obecny stan jest taki, że każda jego cześć kanceruje inne :) Ponieważ zielony jestem w temacie, stąd moje pytanie do bardziej doświadczonych rowerzystów :) Co byście polecili przyzwoitego i nie za bardzo drogiego, i na co zwracać uwagę przy zakupach. Potrzebna korba, suport, łańcuch i kaseta na 7 biegów do MTB używanego głównie rekreacyjnie. Greetingz Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSn4k3 Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 Wiesz co, generalnie jest tak, że najlepiej żebyś poszedł do specnaza od rowerów który to OBEJRZY i podpowie. Mam zaufanego, miłego, doświadczonego magika od rowerów. Nie naciąga, nie kantuje itp. http://www.specrower.nd.e-wro.pl/ Już 3 sezon u niego się reperuje i wymieniam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
asblaze Posted September 12, 2010 Author Share Posted September 12, 2010 A byłem tam raz - rzeczywiście nie było drogo i dobrze zrobili, ale chciałbym sam tym się zająć :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts