Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich, zapraszam na niedawną otworzonym portalem http://c4d-tutorials.info/ . Na stronie znajdują się wideo tutoriale w języku polskim. W tej chwili są tam umieszczone tutoriale, które stworzyłem już jakiś czas temu, niedługo zostanie dodanych jeszcze kilka. W przeciągu miesiąc pojawi się tam materiały o rigowaniu postaci, włączając w to też wypuszczanie o jakiś czas tutki o najnowszych możliwościach niedawno wypuszczonej C4D R12. Seria poprowadzi was od stworzenia podstawowych kości poprzez morph twarzy, mięśnie itd.. Materiał będzie przedstawiony tak, że ktoś kto nigdy nie miał do czynienia z rigowaniem wszystko zrozumie mimo to, że końcowy rig będzie jak najbardziej profesjonalny. Każda funkcja będzie tłumaczona, żadnych nie domówień, wszystko jasne i klarowne, takie jakie powinno być. Zapraszam na stronkę, zachęcam do subskrybowania i komentarzy.

Tutoriale stworzone do tej pory:

- Podstawy Xpresso

- Tworzenia Layoutu

- Omówienie obiektów prymitywnych

- Omówienie splinów

- Omówienie NURBS

- Opis funkcji/opcji w AR 3 ( tekst )

Wszystkie tutoriale na stronie są darmowe !

Edytowane przez Vacarv

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 3,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

W tej chwili wszystkie moje poprzednie tutoriale zostały wrzucone na stronę. Oznacza to, że zaczyna się seria o MOCCA, której powinniście się spodziewać wkrótce. Nie mogę wrzucać filmików zbyt często z powodu ograniczenia vimeo więc musicie troszkę poczekać ;].

Napisano

fajnie fajnie.. z tym strokeit 'em i ph'shopem ciekawe ale nie lepiej ustawic skrot w c4d do odswierzania /revertu texturki.. fakt trzeba sie wteyd przaczac miedzy softem ale to nie jest az takie uciązliwe a ma swoje plusy

Edytowane przez sicksicksick