mowo Napisano 14 Wrzesień 2010 Napisano 14 Wrzesień 2010 Witam, wizualizacja wykonana na konkurs "Mieszka z nami mały człowiek" w którym brała udział moja luba.
Pony Napisano 14 Wrzesień 2010 Napisano 14 Wrzesień 2010 Swoją drogą ciekawy projekt umywalki przeznaczonej dla dzieci ;) tylko zastanawia mnie.. gdzie są rury do odpływu itp rzeczy ;) nad samą wizualizacji można było by przysiąść by uzyskać lepszy efekt. Ale ogólnie na plus za ciekawy pomysł ;)
mowo Napisano 14 Wrzesień 2010 Autor Napisano 14 Wrzesień 2010 Fakt odpływu brak,termin był napięty i mi ten istotny detal umknął. Dzięki za opinie.
Gość fishinthewater Napisano 15 Wrzesień 2010 Napisano 15 Wrzesień 2010 21 wiek wiec pewnie bezprzewodowo :) Fajny concept.
jakubm Napisano 15 Wrzesień 2010 Napisano 15 Wrzesień 2010 21 wiek wiec pewnie bezprzewodowo :) Fajny concept. dobre ;) ale tak sobie mysle ze skoro 21 wiek i dla dzieci to kran na fotokomórkę byłby lepszym pomysłem niż korki w ścianie (bo to chyba korki)
mowo Napisano 15 Wrzesień 2010 Autor Napisano 15 Wrzesień 2010 Z podtynkowych baterii umywalkowych dużego wyboru niema na fotokomórkę, ale na pewno byłoby to lepsze rozwiązanie.
dac77 Napisano 15 Wrzesień 2010 Napisano 15 Wrzesień 2010 Umywalka bez sensu ale za to ręcznik świetny.
plasti Napisano 15 Wrzesień 2010 Napisano 15 Wrzesień 2010 (edytowane) Umywalka bez sensu ale za to ręcznik świetny. wiesz jakbys nie doczytal to ma byc dla dzieci umywalka, ale ja nie wiem w czym ty wogole widzisz sens co do pracy, rzeczywiscie bezprzewodowy odplyw robi wrazenie, a tak po za tym to calkiem spoko cos takiego by sie prosilo Edytowane 15 Wrzesień 2010 przez plasti
mowo Napisano 16 Wrzesień 2010 Autor Napisano 16 Wrzesień 2010 Drugi projekt nie zdobył uznania jury, trzeba by go jeszcze dopracować ale może Was zainteresuje. plasti- podbiłeś kontrasty no lepiej to wygląda dac77- ręcznik jest wklejony w PS
Gość fishinthewater Napisano 16 Wrzesień 2010 Napisano 16 Wrzesień 2010 moze dlatego ze wyglada jak kibel z kranem? ;) albo pisuar dla dzieci xD
Gość fishinthewater Napisano 16 Wrzesień 2010 Napisano 16 Wrzesień 2010 Ciesze sie ze masz poczucie humoru;) obydwa concepty fajne ale czegos im brakuje...czego? nie wiem ;).
dac77 Napisano 16 Wrzesień 2010 Napisano 16 Wrzesień 2010 Aha. No to dołożę się z radami. Nic nie doradzę z kształtem gdyż mi się podobają zwyczajne umywalki, natomiast sama konstrukcja lustra żeby wyglądało realistycznie musi być inna. Trzeba zrobić dwie warstwy jak w prawdziwym . Pierwsza warstwa powinna być przeźroczystym szkłem z lekkim fresnelem. Druga wartswa - tył tafli powinna być po prostu lustrem. Efekt jest widoczny przy ostrych kątach jako rozdzielenie odbicia na dwie części plus echo. Można też odrobinę zmniejszyć saturację odbić albo bardzo delikatnie zabarwić na morski kolor.
jakubm Napisano 16 Wrzesień 2010 Napisano 16 Wrzesień 2010 a ja mam wrazenie ze ta osmiornica to by bardziej straszyla ;) chyba zeby byla przestrzenna i w kolorowej mozaice :)
mowo Napisano 16 Wrzesień 2010 Autor Napisano 16 Wrzesień 2010 dac77- przy następnych wizualizacjach sprawdzę twój patent.
mowo Napisano 16 Wrzesień 2010 Autor Napisano 16 Wrzesień 2010 jakubm- no pewnie i czerwone macki to sam bym się wystraszył ;)
Rekomendowane odpowiedzi