Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

No to jest wazka tzn to ma byc wazka w krutce jak sie naucze jeszcze teksturowac bo na dzien dzisiejszy swoich tekstur robic jeszcze nie umiem nie smiejcie sie za bardzo kazdy ma swoje poczatki a oto moje wypociny lol robilem to na vertex\'ach gdyz inaczej nie zabardzo umiem hehe a wiec:

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

no i z przodu =] aha jakbyscie mi powiedzieli czym to sie powinno robic tak na serio na nie bawic sie vertexami .. :D

Napisano

Eh Ja powiem ze narazie to pocwicz nazywanie tematów bo oczywiscie twoja nazwa tematu niema nic wspolnego z regulaminem forum....PRZECZYTAJ REGULAMIN eh....I ZMIEN TEMAT

Pozatym naprawde niezauwazyles ze tematy innych prac sa troszke inne niz twoje ? eh

Co do pracy no to niezle al czekam na texturki....:D

Napisano
  • Autor

=] spox zagladalem do regulaminu ale akurat nie wczytywalem sie gleboko i tego o tematach nie przyczytalem ale spox fajnie ze ci sie podoba :D

Napisano

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Czlowieku chyba za przeproszeniem i powazazaniem slepy jestes........

Ma byc \"Model3D:Ważka

moje zadanie dla ciebie masz przeczytac wszystkie REGULAMINY NA TYM FORUM...hehe

Napisano

emat dalej jest zły:) Przyjżyj się dokładnie jak sie nazywajawątki w WIPie i Galerii.

A ważka ma jakieś dziwne nogi, czy jak to się u owadów nazywa:) Patrząc od przodu są zbyt grube.

EDIT

marcin - nie model a obiekt:) hihi

Napisano
  • Autor

temat juz dobry jest :) a oto troche wiecej tzn dodalem jakiegos smiesznego liscia oczywiscie all do poprawy :) ale nogi juz sa ksztaltniejsze no i nie takie symetryczne jak w tedy :)

Napisano

witam, sam niewiem co do tej pracki, cos jest nietak. wydaje mi sie ze:

- ma dziwny ,,pysk\" jakby psa heh do tego jeszcze dziwnie to wyglada z galami

-dziwnie wyglada zloczenie glowy z ,,tylowiem\", chyba jest krzywo- chodzi o te cienie, zaczernienia

- cos tam jeszcze pod galka oczna ni sie niepodoba

- polaczenie ogona z tulowiem

- lepiej chyba bedzie jak poloczysz skrzydelka do tulowia, bo je tylko tam ustawiles. chyba hehe

t3mam kciuki. pozdr:)