papiq Napisano 23 Maj 2004 Napisano 23 Maj 2004 No to jest wazka tzn to ma byc wazka w krutce jak sie naucze jeszcze teksturowac bo na dzien dzisiejszy swoich tekstur robic jeszcze nie umiem nie smiejcie sie za bardzo kazdy ma swoje poczatki a oto moje wypociny lol robilem to na vertex\'ach gdyz inaczej nie zabardzo umiem hehe a wiec:
papiq Napisano 23 Maj 2004 Autor Napisano 23 Maj 2004 no i z przodu =] aha jakbyscie mi powiedzieli czym to sie powinno robic tak na serio na nie bawic sie vertexami .. :D
Marcin Napisano 23 Maj 2004 Napisano 23 Maj 2004 Eh Ja powiem ze narazie to pocwicz nazywanie tematów bo oczywiscie twoja nazwa tematu niema nic wspolnego z regulaminem forum....PRZECZYTAJ REGULAMIN eh....I ZMIEN TEMAT Pozatym naprawde niezauwazyles ze tematy innych prac sa troszke inne niz twoje ? eh Co do pracy no to niezle al czekam na texturki....:D
papiq Napisano 23 Maj 2004 Autor Napisano 23 Maj 2004 =] spox zagladalem do regulaminu ale akurat nie wczytywalem sie gleboko i tego o tematach nie przyczytalem ale spox fajnie ze ci sie podoba :D
Marcin Napisano 23 Maj 2004 Napisano 23 Maj 2004 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Czlowieku chyba za przeproszeniem i powazazaniem slepy jestes........ Ma byc \"Model3D:Ważka moje zadanie dla ciebie masz przeczytac wszystkie REGULAMINY NA TYM FORUM...hehe
kozioo Napisano 23 Maj 2004 Napisano 23 Maj 2004 emat dalej jest zły:) Przyjżyj się dokładnie jak sie nazywajawątki w WIPie i Galerii. A ważka ma jakieś dziwne nogi, czy jak to się u owadów nazywa:) Patrząc od przodu są zbyt grube. EDIT marcin - nie model a obiekt:) hihi
papiq Napisano 23 Maj 2004 Autor Napisano 23 Maj 2004 temat juz dobry jest :) a oto troche wiecej tzn dodalem jakiegos smiesznego liscia oczywiscie all do poprawy :) ale nogi juz sa ksztaltniejsze no i nie takie symetryczne jak w tedy :)
navi Napisano 24 Maj 2004 Napisano 24 Maj 2004 witam, sam niewiem co do tej pracki, cos jest nietak. wydaje mi sie ze: - ma dziwny ,,pysk\" jakby psa heh do tego jeszcze dziwnie to wyglada z galami -dziwnie wyglada zloczenie glowy z ,,tylowiem\", chyba jest krzywo- chodzi o te cienie, zaczernienia - cos tam jeszcze pod galka oczna ni sie niepodoba - polaczenie ogona z tulowiem - lepiej chyba bedzie jak poloczysz skrzydelka do tulowia, bo je tylko tam ustawiles. chyba hehe t3mam kciuki. pozdr:)
Rekomendowane odpowiedzi