piotrek6896 Napisano 23 Wrzesień 2010 Napisano 23 Wrzesień 2010 Witam:) stworzylem pewna scene lecz oj komputer jets za slaby aby ja wyrenderowac, czy ktos moglby mi pomoc? posiadam maxa 2010 32-bit i vray sp4.
Karrde Napisano 23 Wrzesień 2010 Napisano 23 Wrzesień 2010 W jakim sensie jest za słaby? Długo renderuje czy wywala się z braku pamięci?
piotrek6896 Napisano 23 Wrzesień 2010 Autor Napisano 23 Wrzesień 2010 głownie chodzi o czas renderingu,mam tylko 2gb ram, proc, 3GHz, i karta 256 a jak dlugo chodzi na wysokim obrotach to sie wiesza, robilem formata kilak razy i nic.
mirach Napisano 23 Wrzesień 2010 Napisano 23 Wrzesień 2010 a jak dlugo chodzi na wysokim obrotach to sie wiesza, to zwykle znaczy ze albo ci sie komp przegrzewa, albo ze zasilacz nie wydala. Sproboj z otwarta obudowa, ja tak kiedys musialem przez cale lato pracowac :)
piotrek6896 Napisano 23 Wrzesień 2010 Autor Napisano 23 Wrzesień 2010 to zwykle znaczy ze albo ci sie komp przegrzewa, albo ze zasilacz nie wydala. Sproboj z otwarta obudowa, ja tak kiedys musialem przez cale lato pracowac :) sa momenty kiedy niedlugo po wlaczeniu tak sie dzieje. zacina sie i nie mozna nic zrobic, pzostaje tylko reset. Jak leci muzyka np. to zacina sie tak jakby na ulamku sekundy i wyje jak zacieta plyta, i takjakby dysk przyspieszal.
Rekomendowane odpowiedzi