Thunder Napisano 29 Wrzesień 2010 Napisano 29 Wrzesień 2010 (edytowane) Pojedynek powstał z inicjatywy Zarowy i Bubu. Głównym założeniem pojedynku jest motywacja i dojście do końca czyli wymodelowanie kompletnego wozu. W bitwie mogą brać udział wszyscy ci którzy zgłoszą się w temacie w raz z furką do poniedziałku. Chętni mile widziani ;) Edytowane 6 Październik 2010 przez Thunder
Thunder Napisano 4 Październik 2010 Autor Napisano 4 Październik 2010 (edytowane) !!! Parę spraw organizacyjnych: Przenosimy się do działu "Mini-Bitwa". Tam każdy uczestnik zakłada swój temat z przedrostkiem "Samochód 88-95" (np. "Samochód 88-95: Honda Civic") i wrzuca tam updaty. Prosiłbym aby w tym wątku na razie się nie udzielać gdyż zostanie on wyczyszczony i przeniesiony. To by było na tyle. Życzę wszystkim powodzenia i wytrwałości ;) Pozdrawiam Edytowane 4 Październik 2010 przez Thunder
Stachu Napisano 6 Październik 2010 Napisano 6 Październik 2010 o ile można sie jeszcze wtrącić to proponuję aby na finiszu dać jakieś proste rendery(bez zadnych cudów, efektów i 20 świateł) z lakierkiem żeby jak to powiedział bbandi urozmaicić trochę galerię:)
illusion Napisano 7 Październik 2010 Napisano 7 Październik 2010 Witam, trochę spóźniony, ale czy oby nie za późno żeby założyć własny wątek?? Widzę info, że start od poniedziałku - czy to znaczy że mogę czy nie moge się jeszcze dopisać? I o który poniedziałek chodzi...? Pzdr. illusion
bbandi Napisano 7 Październik 2010 Napisano 7 Październik 2010 illusion start od tego poniedziałku tj. 4.10 2010. Zapisy były do poniedziałku narazie jest lista zamknięta ale myślę że organizatorzy nie będą mieć nic przeciwko;), napisz jeszcze jakie auto.
illusion Napisano 7 Październik 2010 Napisano 7 Październik 2010 No może nie powala na kolana, ale chciałem spróbować sił z autem Opel Calibra, a konkretnie z wersją: Calibra 2.5 V6 DTM 93-95 (420 KM)...
veti Napisano 7 Październik 2010 Napisano 7 Październik 2010 Ja tez bym jeszcze wystartował. Ostatnio miałem sporo na głowie i po prostu zapomniałem się zapisać. Jeżeli można jeszcze wystartować to proszę mnie dopisać. Robię UAZ 31512.
bbandi Napisano 7 Październik 2010 Napisano 7 Październik 2010 Proponuje jeszcze tych dwóch Panów dopuscić i koniec kropka nikogo już nie wpuszczamy. Zapisy trwały dość długo. P.S Kalibre na wypasie chętnie bym zobaczył UAZ też dobrze bedą dwie terenówki.
Podstavsky Napisano 7 Październik 2010 Napisano 7 Październik 2010 Również jestem za. Przynajmniej potencjalnie zwiększy się liczba samochodów w galerii :) Choć organizatorzy zrobią co zechcą :)
illusion Napisano 7 Październik 2010 Napisano 7 Październik 2010 To znaczy, że możemy zakładać wątki dla swoich furek? Czy dostaniemy jakieś info zwrotne, i dopiero? Przepraszam za lamerskie pytania, ale to chyba moja pierwsza bitwa... :)
NV Napisano 7 Październik 2010 Napisano 7 Październik 2010 Ja jestem za, w sumie nikt do konca nie wie kto to organizuje ;)
bbandi Napisano 7 Październik 2010 Napisano 7 Październik 2010 Dobra uzgodniliśmy z Bubu - Illusion, Veti - zakładajcie swoje wątki i GO!:). Lista oficjalnie jest już zamknieta następni chętni czekać na nowy rok:).
Rekomendowane odpowiedzi