wizart Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 projekt własny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmstudio Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 Trochę biurowo za bardzo jak dla mnie. Spróbuj może te kasetony zamienić na coś innego i napewno pozbądź sie lamp z kasetonach, bo daja naprawdę niefajne swiatlo jesli chodzi o knajpy, biura korytarze, przychodnie ok, ale nie restauracje gdzie mamy miło spędzić czas. to tyle ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biszkopte Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 mi nie paszą jeszcze drzwi na 3cim ujęciu jakieś takie ...badziewiate...:) ..no i to o czym pomyślałem w pierwszej kolejności...pizza.....!....gdzie jest pizza!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahred6 Napisano 5 Październik 2010 Share Napisano 5 Październik 2010 Zgadzam się z mmstudio, za bardzo biurowo - systemowy sufit i oświetlenie to mega minus, w odbiorze. Światło w knajpce jest fajne, jak jest klimatyczne. Kolorystyka również troszkę się nie zgrywa, nie czuć co to za miejsce i nie ma klimatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizart Napisano 7 Październik 2010 Autor Share Napisano 7 Październik 2010 systemowy sufit i oświetlenie niestety musiało zostać:/ a światełko na zamówienie- musiało być chol...ie jasno:d pozdrawiam i dziekuje za komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi