Orangegraphics Napisano 3 Październik 2010 Napisano 3 Październik 2010 Tak jak w temacie. poszukuje dobrej pozycji o fotografii studyjnej, sposobach oświetlenia, softboxach, uzyskiwaniu gradientów w tle w naturalny sposób. generalnie oświetlenie studyjne i fotografia. Czy ktoś może polecić jakąś lekture? pozdrawiam
dac77 Napisano 3 Październik 2010 Napisano 3 Październik 2010 Jest piękna książka która otworzyła mi oczy i uświadomiła że nic nie wiem o oświetlaniu. "Light - Science & Magic" Hunter Biver Fuqua. Zwłaszcza ciekawy rozdział o oświetlaniu szkła. Wszystko przystępnie i za porządkiem. 2
velopl Napisano 3 Październik 2010 Napisano 3 Październik 2010 (edytowane) Jest tam cos o bizuterii ? Moze cos ciekawego wychacze. Tak czy siak chyba zamowie. Dzieki dac77 EDIT: Przejrzalem spis. Zdecydowanie must have :) Jeszcze raz dzieki. Edytowane 3 Październik 2010 przez velopl
Reanimator Napisano 3 Październik 2010 Napisano 3 Październik 2010 Ta książka to mus. Mogę Ci sprzedać;)
Orangegraphics Napisano 4 Październik 2010 Autor Napisano 4 Październik 2010 książka już w moich rączkach i polecam. dzięki. pozdrawiam
Orangegraphics Napisano 5 Październik 2010 Autor Napisano 5 Październik 2010 w empiku masz tweety za 54zł
Reanimator Napisano 5 Październik 2010 Napisano 5 Październik 2010 Po polsku - pojscie na latwizne! ;)
Orangegraphics Napisano 5 Październik 2010 Autor Napisano 5 Październik 2010 nie odezwałeś się na PM, chciałem kupic od ciebie ;p
aduko Napisano 5 Październik 2010 Napisano 5 Październik 2010 51,99zł :P http://www.empik.com/swiatlo-w-fotografii-magia-i-nauka-hunter-fil-biver-steven-fuqua-paul,prod9140102,ksiazka-p
Reanimator Napisano 5 Październik 2010 Napisano 5 Październik 2010 Xizor, nie zdarzylem ;) Wbrew pozorom czasami nie ma mnie na max3d;)
Orangegraphics Napisano 5 Październik 2010 Autor Napisano 5 Październik 2010 nie wierze;] robisz coś poza siedzeniem na forum? kurde no, to tweety'emu pykło;)
Rekomendowane odpowiedzi