Zarowa Napisano 5 Październik 2010 Share Napisano 5 Październik 2010 Siema ;) Zakładam wątek, żebyście nie zapomnieli o moim udziale :) Niestety w chwili obecnej nie mam jeszcze za wiele do pokazania, więc jeszcze nic nie wrzucam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortes Napisano 5 Październik 2010 Share Napisano 5 Październik 2010 a juz myślałem że zabijesz konkretem... nikt nie zapomina o czarnym koniu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zarowa Napisano 5 Październik 2010 Autor Share Napisano 5 Październik 2010 hehe nie przesadzaj w tej bitwie jest wielu mocniejszych zawodników :D Mówie cobyś się nie rozczarował efektami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zarowa Napisano 11 Październik 2010 Autor Share Napisano 11 Październik 2010 (edytowane) Wkońcu coś wydłubałem :D Może nie ma się czym szczycić, bo niektórzy napiszą, że to 30 min roboty :D Może i tak by było jakbym to robił "na masę", ale chcem wycisnąć z tej bmki jak najrówniejszy model, z jak największą liczbą detalu, czegoś czego dotychczas nie robiłem zbyt często :D Oto efekty dotychczasowych kilku godzin roboty :D Edytowane 11 Październik 2010 przez Zarowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 12 Październik 2010 Share Napisano 12 Październik 2010 A ja nie widzę obrazków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortes Napisano 12 Październik 2010 Share Napisano 12 Październik 2010 no to on równy jest :D, choc z tyłu coś ... porównaj to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zarowa Napisano 12 Październik 2010 Autor Share Napisano 12 Październik 2010 cortes wstawiłeś jakieś foto do porównania (bo nic nie widzę) ? Jeśli coś jest nie tak to jest tak młody etap, że napewno nastąpi wiele zmian :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortes Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 no wiem ze jeszcze duzo sie jeszcze zmieni, ale chodziło ze troche w pionie nie jest rowno, a powierzchnia właściwie może być równa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zarowa Napisano 14 Październik 2010 Autor Share Napisano 14 Październik 2010 powoli do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 linki automatyczne nie działają ci, źle wkleiłeś kody miniaturek chyba jest bardzo konkretnie. robisz wersje z szerokim grillem z przodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zarowa Napisano 14 Październik 2010 Autor Share Napisano 14 Październik 2010 już powinno działać, hehe Xiz0r widze bacznie śledzisz forum :D obrazków nie zdąrzyłem dodać a juz komentarz :D Nie to będzie wersja na wąskim grillu, czyli taki jaki posiadam :D Może kiedyś dorobię wersje z szerokim :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 ta, mam troche dzisiaj roboty w biurze a wogóle nie idzie to tak czasem spojrze na forum. szkoda, szeroka dużo ładniejsza jest. dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zarowa Napisano 14 Październik 2010 Autor Share Napisano 14 Październik 2010 Moim skromnym zdaniem zarówno wąski, jak i szeroki grill mają swój urok :D Kwestia jak auto w ogóle wygląda :D Choć ostatnio też mam parcie na e34 z szerokim "ryjkiem" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zarowa Napisano 14 Październik 2010 Autor Share Napisano 14 Październik 2010 Dzisiaj miałem troche wiecej czasu więc dorobiłem jeszcze wymarzone koło BBS RC. Brakuje jeszcze wentylka i znaczka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podstavsky Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 My - czyli Ci, którzy wybrali BMW - musimy pokazać, że wyjdą znakomicie nasze wózki :) Zarowa świetne fele :) Nie ma to jak BBS... Z ich produktami to nawet wóz Drzymały wyglądałby jak prawdziwy, oldschoolowy, lansiarski Van :D Ja jestem w trakcie robienia 5-spoke'owych do swojego modelu i mam pytanie: będziesz modelował znaczek czy nałożysz ino tex? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zarowa Napisano 14 Październik 2010 Autor Share Napisano 14 Październik 2010 To prawda dobre bbsy nie są złe :) Mam jeszcze zamiar na przymiarke wymodelować rsy i troszke bardziej zglebować :) Znaczki oczywiście będą modelowane :) I tu jeszcze taka mała przymiarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 znaczki modelowane muszą być, ja już mam zamodelowany;) felgi super. Podstavsky, ty może wrzuć BBS- RS-y klasyczne do e31? śliczna felga zarowa, pokaż siatke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zarowa Napisano 14 Październik 2010 Autor Share Napisano 14 Październik 2010 Proszę bardzo Siateczka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podstavsky Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 Fajnie rośnie Zarowa :) Właśnie - tak się zastanawiałem nad tex, ale tylko w 5% i wybiliście mi to kompletnie z głowy :) Xiz0r wykonam chyba też BBS'y, bo również mi się podobają. EDIT: Paaanie - znakomity łajer! Klasa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 Na grubo widze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 bety mają zazwyczaj skomplikowane alusy :D Tobie wyszła świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zarowa Napisano 8 Listopad 2010 Autor Share Napisano 8 Listopad 2010 powoli do przodu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 8 Listopad 2010 Share Napisano 8 Listopad 2010 o nareszcie ktos cos ruszył :) jest okejka dawaj dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi