Skocz do zawartości

Samochód 88-95: BMW 5 e34 1990

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siema ;) Zakładam wątek, żebyście nie zapomnieli o moim udziale :) Niestety w chwili obecnej nie mam jeszcze za wiele do pokazania, więc jeszcze nic nie wrzucam :)

• Odpowiedzi 22
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)

Wkońcu coś wydłubałem :D Może nie ma się czym szczycić, bo niektórzy napiszą, że to 30 min roboty :D Może i tak by było jakbym to robił "na masę", ale chcem wycisnąć z tej bmki jak najrówniejszy model, z jak największą liczbą detalu, czegoś czego dotychczas nie robiłem zbyt często :D

Oto efekty dotychczasowych kilku godzin roboty :D

6e0ef19c5077.jpg.html31673535.th.jpg

40508709.th.jpg

75651995.th.jpg

b74426865a9f.jpg.html

c7eebb5f33bf.jpg.html

a%3E

a%3E

Edytowane przez Zarowa
Napisano

cortes wstawiłeś jakieś foto do porównania (bo nic nie widzę) ? Jeśli coś jest nie tak to jest tak młody etap, że napewno nastąpi wiele zmian :)

Napisano

już powinno działać, hehe Xiz0r widze bacznie śledzisz forum :D obrazków nie zdąrzyłem dodać a juz komentarz :D Nie to będzie wersja na wąskim grillu, czyli taki jaki posiadam :D Może kiedyś dorobię wersje z szerokim :D

Napisano

Moim skromnym zdaniem zarówno wąski, jak i szeroki grill mają swój urok :D Kwestia jak auto w ogóle wygląda :D Choć ostatnio też mam parcie na e34 z szerokim "ryjkiem" ;)

Napisano

My - czyli Ci, którzy wybrali BMW - musimy pokazać, że wyjdą znakomicie nasze wózki :)

Zarowa świetne fele :) Nie ma to jak BBS... Z ich produktami to nawet wóz Drzymały wyglądałby jak prawdziwy, oldschoolowy, lansiarski Van :D

Ja jestem w trakcie robienia 5-spoke'owych do swojego modelu i mam pytanie: będziesz modelował znaczek czy nałożysz ino tex?

Napisano

To prawda dobre bbsy nie są złe :) Mam jeszcze zamiar na przymiarke wymodelować rsy i troszke bardziej zglebować :)

Znaczki oczywiście będą modelowane :)

I tu jeszcze taka mała przymiarka

97911787.th.jpg

Napisano

Fajnie rośnie Zarowa :) Właśnie - tak się zastanawiałem nad tex, ale tylko w 5% i wybiliście mi to kompletnie z głowy :)

Xiz0r wykonam chyba też BBS'y, bo również mi się podobają.

EDIT: Paaanie - znakomity łajer! Klasa!