floo Napisano 6 Październik 2010 Share Napisano 6 Październik 2010 Dla tych co lubią mocap i nienawidzą... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SEB Napisano 6 Październik 2010 Share Napisano 6 Październik 2010 Jaka niespodziewajka : D ... shot Gilfora przy którym dłubałem, już myślałem, że nigdy nie ujrzy światła dziennego hehehe :P. Gratki dla sOi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 6 Październik 2010 Share Napisano 6 Październik 2010 syta rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 6 Październik 2010 Share Napisano 6 Październik 2010 ale zaraz, moment... gdzie mocap w locie golebia, albo formule? Albo czegos nie rozumiem, albo Vicon robi takze postpro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 6 Październik 2010 Autor Share Napisano 6 Październik 2010 boujou ;) to pewnie o ten soft chodzi... ;) zapomniałem tego dopisać... :P edit: Seba nareszcie się udało... ;) Pozdrawiam wszystkich którzy maczali w tym paluszki... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturro Napisano 6 Październik 2010 Share Napisano 6 Październik 2010 Aż łezka się w oku kręci, obiektywnie już nie umiem stwierdzić czy nasz materiał odstaje od reszty, czy nie:) Co do shotów "nie mocapowych" to może pokazują high speedowe kamery vicona, którymi filmowali ptaśka, żeby potem zrobić roto, albo po prostu wrzucić video do postpro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi