Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Także postanowiłem założyć już temat.

Przedstawię Wam teraz moją wizję tego co będę tworzył.

Powstaną 2 wersje Poloneza MR'89 (zwanego niekiedy akwarium). Jedna będzie całkowicie fabryczna, natomiast druga będzie po tuningu. Oczywiście mam na myśli tuning w dobrym guście, ponieważ nie lubię obciachowych modyfikacji samochodów.

Oba autka chciałbym razem ująć jakoś fajnie:)

Mam nadzieję, że uda mi się niedługo coś wrzucić, chociaż kolejne trzy tygodnie będę miał ciężkie;)

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 13,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Spoko, fajnie że masz już koncepcje - mieliśmy kiedys poczciwego poldka1 (my family). Keep go.

Napisano
  • Autor

Witam

Nie pokażę co prawda jeszcze modelu, ale zaprezentuje Wam styl w jakim będę chciał utrzymać tuningowane "akwarium" :)

Więcej o tym modelu przeczytacie w dziale Game Art:)

fso_pc_01_mini.jpg fso_pc_02_mini.jpg

Napisano

Nono jeśli to będzie 10X więcej poly i detalu w tym stylu to bedzie super:).

Napisano

haha, JDM Polonez :P, nawet low poly wygląda tak jak powinien :D

Napisano

Eeee... dalej nie wierzę, że coś robisz. Żądam więcej dowodów! :D Jest super.

Edytowane przez Kr3tz

Napisano
  • Autor

Witam

Skromny update:

fso_02_mini.jpg

Postaram się coś więcej jeszcze w tym tygodniu pokazać, jak znajdę czas:)

Napisano

No i poldek borewicz jak się patrzy. Ładnie Ci idzie. Czepię się tylko jednego: proszę popraw felgę bo odstaje od reszty modelu. Tutaj taka marna refka ale złapiesz proporcje felga fiatowo polonezowa.jpg

Napisano
  • Autor

Witam ponownie.

Tak jak obiecałem, kolejny (znowu niewielki) update. Tym razem zrobiłem troche tylnej części nadwozia.

fso_03_mini.jpg

slide - dzięki za uwagę odnośnie felg, poprawiłem je troche, ale widze, że jeszcze środkowa część jest nie taka jak powinna :)

Napisano

Nie robi dobrze. Ten element jest poprowadzony za wysoko i za ostro łączy się z resztą klapy bagażnika. Nie ma znaczenia czy pokazałem Poloneza przejściówkę czy wersje ze starymi światłami z 1500. Polecam zapoznać się w elementami stylistyki tego samochodu.

Napisano
  • Autor

mk2 - racja, dzięki za zdjęcie, dobrze na nim ten element widać:) na moich referkach słabo to widziałem:)

Co do tej części klapy to tak jak pisze mk2 to nie ma znaczenia czy to mr 89, czy wcześniejszy model.

Napisano
  • Autor

Witam po długiej przerwie:)

Bitwa się skończyła, ale to nie znaczy, że zamierzam zrezygnować z tego modelu:)

Poniżej update. Dla ścisłości, zawieszenie jest po to żeby było, nie zamierzam poświęcać temu zbyt dużo uwagi. Możliwe, że do dam na podwoziu jeszcze kilka elementów.

fso_04_mini.jpg fso_05_mini.jpg fso_06_mini.jpg

fso_07_mini.jpg fso_08_mini.jpg fso_09_mini.jpg

Niedługo powinno udać mi się skończyć karoserię i będę mógł przejść do wnętrza:)

Później natomiast zacznie się lepsza część, mianowicie tuning:)

Napisano
  • Autor

Mały test materiałów i oświetlenia:) Światła tylne chwilo obłożone texturką:)

W takim klimacie będę prezentował gotowe modele:)

fso_10_mini.jpg