HummFred Napisano 6 Październik 2010 Napisano 6 Październik 2010 Witam Także postanowiłem założyć już temat. Przedstawię Wam teraz moją wizję tego co będę tworzył. Powstaną 2 wersje Poloneza MR'89 (zwanego niekiedy akwarium). Jedna będzie całkowicie fabryczna, natomiast druga będzie po tuningu. Oczywiście mam na myśli tuning w dobrym guście, ponieważ nie lubię obciachowych modyfikacji samochodów. Oba autka chciałbym razem ująć jakoś fajnie:) Mam nadzieję, że uda mi się niedługo coś wrzucić, chociaż kolejne trzy tygodnie będę miał ciężkie;)
bbandi Napisano 6 Październik 2010 Napisano 6 Październik 2010 Spoko, fajnie że masz już koncepcje - mieliśmy kiedys poczciwego poldka1 (my family). Keep go.
HummFred Napisano 26 Październik 2010 Autor Napisano 26 Październik 2010 Witam Nie pokażę co prawda jeszcze modelu, ale zaprezentuje Wam styl w jakim będę chciał utrzymać tuningowane "akwarium" :) Więcej o tym modelu przeczytacie w dziale Game Art:)
bbandi Napisano 26 Październik 2010 Napisano 26 Październik 2010 Nono jeśli to będzie 10X więcej poly i detalu w tym stylu to bedzie super:).
Sibu Napisano 26 Październik 2010 Napisano 26 Październik 2010 haha, JDM Polonez :P, nawet low poly wygląda tak jak powinien :D
HummFred Napisano 2 Listopad 2010 Autor Napisano 2 Listopad 2010 Witam Żeby nie było, że nic nie robię:)
Kr3tz Napisano 3 Listopad 2010 Napisano 3 Listopad 2010 (edytowane) Eeee... dalej nie wierzę, że coś robisz. Żądam więcej dowodów! :D Jest super. Edytowane 3 Listopad 2010 przez Kr3tz
HummFred Napisano 22 Listopad 2010 Autor Napisano 22 Listopad 2010 Witam Skromny update: Postaram się coś więcej jeszcze w tym tygodniu pokazać, jak znajdę czas:)
slide Napisano 23 Listopad 2010 Napisano 23 Listopad 2010 No i poldek borewicz jak się patrzy. Ładnie Ci idzie. Czepię się tylko jednego: proszę popraw felgę bo odstaje od reszty modelu. Tutaj taka marna refka ale złapiesz proporcje felga fiatowo polonezowa.jpg
HummFred Napisano 26 Listopad 2010 Autor Napisano 26 Listopad 2010 Witam ponownie. Tak jak obiecałem, kolejny (znowu niewielki) update. Tym razem zrobiłem troche tylnej części nadwozia. slide - dzięki za uwagę odnośnie felg, poprawiłem je troche, ale widze, że jeszcze środkowa część jest nie taka jak powinna :)
sajrus Napisano 26 Listopad 2010 Napisano 26 Listopad 2010 ale ty mu pokazujesz inne auto co ma poprawiać jak robi dobrze?
mk2 Napisano 26 Listopad 2010 Napisano 26 Listopad 2010 Nie robi dobrze. Ten element jest poprowadzony za wysoko i za ostro łączy się z resztą klapy bagażnika. Nie ma znaczenia czy pokazałem Poloneza przejściówkę czy wersje ze starymi światłami z 1500. Polecam zapoznać się w elementami stylistyki tego samochodu.
HummFred Napisano 27 Listopad 2010 Autor Napisano 27 Listopad 2010 mk2 - racja, dzięki za zdjęcie, dobrze na nim ten element widać:) na moich referkach słabo to widziałem:) Co do tej części klapy to tak jak pisze mk2 to nie ma znaczenia czy to mr 89, czy wcześniejszy model.
HummFred Napisano 12 Styczeń 2011 Autor Napisano 12 Styczeń 2011 Witam po długiej przerwie:) Bitwa się skończyła, ale to nie znaczy, że zamierzam zrezygnować z tego modelu:) Poniżej update. Dla ścisłości, zawieszenie jest po to żeby było, nie zamierzam poświęcać temu zbyt dużo uwagi. Możliwe, że do dam na podwoziu jeszcze kilka elementów. Niedługo powinno udać mi się skończyć karoserię i będę mógł przejść do wnętrza:) Później natomiast zacznie się lepsza część, mianowicie tuning:)
sajrus Napisano 12 Styczeń 2011 Napisano 12 Styczeń 2011 Super poldi! miałem kiedyś takiego :) niebieskiego
HummFred Napisano 12 Styczeń 2011 Autor Napisano 12 Styczeń 2011 Mały test materiałów i oświetlenia:) Światła tylne chwilo obłożone texturką:) W takim klimacie będę prezentował gotowe modele:)
Rekomendowane odpowiedzi