Dawcio_m Napisano 8 Październik 2010 Napisano 8 Październik 2010 (edytowane) Witam. Przymierzam sie do zakupu laptopa no i gdzie nie spytac jak nie tu :) a wiec do wydania okolo 2500 polskich zlotych oczwiscie:P moze minimalnie przekroczyc ta granice:)glownie chodzi mi o to zeby pograc w nowsze gierki no i Rhino i maxio zeby smigalo no i uparlem sie na laptop a nie kompa bo malo jestem aktualnie w domu:) myslalem nad jakims lenovo albo asusem co radzicie jakie parametry? jaka grafika radeon czy geforce? jaka firma? moze jakies propozycje z allegro wlasne doswiadczenia? z gory dziekuje bo mam metlik w glowie :) Pozdrawiam Edytowane 8 Październik 2010 przez Dawcio_m
chudy Napisano 8 Październik 2010 Napisano 8 Październik 2010 ja mogę polecić nowe Acery. dobrze wykonane, aluminiowa obudowa, dobre parametry, dobra cena. nowa linia Aspire Timeline albo Aspire Timeline X
Dawcio_m Napisano 8 Październik 2010 Autor Napisano 8 Październik 2010 (edytowane) no w sumie na te stare slyszalem ze czesto sie sypia i jakos nie mam do nich przekonania sam nie wiem i jeszcze pytanko na co bardziej twrocic uwage procek ramy czy grafika? oczwiscie patrzac na wydajnosc w 3ds maxie itp Edytowane 8 Październik 2010 przez Dawcio_m
Baggins Napisano 8 Październik 2010 Napisano 8 Październik 2010 Ja mam timeline'a . Jestem zadowolony. Bardzo lekkie, jak sie wylaczy wi fi to potrafi trzymac baterie 8 godzin. Ale do 3d wlasciwie nie uzywam - jednak bez drugiego wielkiego monitora to nie potrafie pracowac. salut t.
Dawcio_m Napisano 8 Październik 2010 Autor Napisano 8 Październik 2010 no tylko mi na tym czasie az tak bardzo nie zalezy bardziej ta wydajnosc i parametry mnie interesuja bo dostep do pradu za zwyczaj mam :P
Rekomendowane odpowiedzi