P.I.W.O. Napisano 8 Październik 2010 Napisano 8 Październik 2010 (edytowane) Jak zrobić przeźroczystość - zamiast szyby (na razie)? Oraz jak usunąć texturę? Edytowane 8 Październik 2010 przez P.I.W.O.
slide Napisano 8 Październik 2010 Napisano 8 Październik 2010 Tak podstawowo to w material editor zmniejszyć parametr Opacity.
P.I.W.O. Napisano 8 Październik 2010 Autor Napisano 8 Październik 2010 (edytowane) Uważałem że to będzie bardziej zawiłe ale jednak się myliłem. Jednak po sprawdzeniu (w użytku) coś mi nie wychodzi. Jak klikam na M (material editor) w zakładce maps mam jakis tam obrazek/texturę (nie ważne jaką) w Diffuse color i w opacity - zmieniając opacity nic się nie dzieje. Czemu? Edytowane 8 Październik 2010 przez P.I.W.O.
P.I.W.O. Napisano 8 Październik 2010 Autor Napisano 8 Październik 2010 Chcę zmniejszyć opacity ze 100% na 30% ale ze skutkiem bo jak dotej pory zmniejszam to nic się nie dzieje.
Hynol Napisano 8 Październik 2010 Napisano 8 Październik 2010 Zmieniasz kolor który jest w oknie podstawowych właściwości koło napisu opacity. Jaki renderer. Co to ma wspólnego z modelowaniem?
Rekomendowane odpowiedzi