Ener737 Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 (edytowane) Witam ponownie. Napotkałem się znów na nowy problem. Otóż chodzi o to że przy rendowaniu silnikiem vRay w 3D Studio Max 2009 i 2010, obraz trzęsie się przez co klip nie wygląda estetycznie i nie umożliwia mi to importowanie kamery do programów takich jak Adobe After Effects. Ten problem mam dopiero od kilku dni. W trakcie robienia krótkiego filmiku, kamera już zaczęła się sypać. Zrobiłem na nowo system i dalej to samo. Pod poniższym adresem znajduję się filmik który przedstawia mój problem. Filmik nie jest mój, ktoś go wrzucił bo widocznie nie ja tylko mam takie problemy. http://www.youtube.com/watch?v=k3oUKMAj5kc Z góry dzięki za odpowiedź:]. Edytowane 10 Październik 2010 przez tweety formatowanie tekstu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavulon 13 Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 Jezli uzywasz camery V-ray` owej może zmień na zwykłą standardową camere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 Próbowałeś rozwiązań opisanych pod tym filmikiem na Youtube? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ener737 Napisano 10 Październik 2010 Autor Share Napisano 10 Październik 2010 Właśnie chodzi o to że używam zwykłej kamery, a co do rozwiązań które napisali w komentarzach to za bardzo nie wiem gdzie co i jak bo jestem prawie nowo zapoznany mniej więcej z interfejsem vRay'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 Hehe crackowany vray. Crack często robi takie problemy a czasami nawet większe. Sprawdź tą samą scenę pod mentalem. Jeśli wszystko będzie ok, pozbądź się pirackiego vraya i albo [tutaj nie mogę powiedzieć, żebyś poszukał "nowej wersji" vraya] albo zakup legalną wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi