Napisano 11 Październik 201014 l Witam, Szukam jakiegoś skryptu lub pluginu, który działa jak Scatter z tym, że chciałbym aby nie łączył mi duplikatów w jedno... potrzebuje osobno. Potrzebuje posadzic drzewa (duzo) na objekcie a jakbym miał to robić ręcznie to bym sie chyba pochlastał :D No i fajnie by było gdyby plugin był do wersji 9
Napisano 11 Październik 201014 l Ja polecam GroundWiz. W sumie płatny ale w demie można 2 rodzaje drzew posadzić:)
Napisano 11 Październik 201014 l Autor W zasadzie to drzewa beda stawiane w engine, ja potrzebuje aby podac puknty... dlatego musze rozstawic dummy lub boxy :) Advanced Object Painter mi nie dziala nie wiem czemu ;/ w ogole nie laduje skryptu particle flow... musialbym sprobowac, chociaz nie chce sie z tym trzaskac :P najlepiej to 2 klikniecia i po sprawie :D
Napisano 11 Październik 201014 l Autor Scatter od Petera Watje nie łączy obiektów w jeden :). O i o to chodzilo :D W pracy wlasnie przetestowalem bo tu akurat mam max2010 :) Wielkie dzięki! Uściskam dłoń ;-) Reszcie też dziękuje za zainteresowanie wątkiem ;-)