Napisano 11 Październik 201014 l Witam, czy jest możliwe uzyskać taki efekt w programie 3Ds Max (ewentualnie dodatkowo w jakimś darmowym programie) jak na tym filmiku: ? Jeśli ktoś wie i umie, to prosiłbym o poszukanie lub napisanie jakiegoś poradnika dla mnie ;)
Napisano 11 Październik 201014 l potrzebujesz programu w rodzaju PF Track, Boujou lub Syntheyes. A poszukac poradnika to juz sobie chyba sam poradzisz :)
Napisano 11 Październik 201014 l Autor potrzebujesz programu w rodzaju PF Track, Boujou lub Syntheyes. A poszukac poradnika to juz sobie chyba sam poradzisz :) No właśnie chyba sobie nie poradzę, bo nawet nie wiem jak się nazywa ten efekt po angielsku i gdzie tego szukać :(
Napisano 11 Październik 201014 l bo nawet nie wiem jak się nazywa ten efekt po angielsku popatrz do tytulu wątku jaki nazwałeś, tak się ten efekt nazywa...
Napisano 11 Październik 201014 l Jeśli ktoś wie i umie, to prosiłbym o poszukanie lub napisanie jakiegoś poradnika dla mnie ;) Ja chętnie napiszę poradnik dla ciebie. Niestety teraz nie mam zbyt wiele czasu, ale chciałem tylko sobie zaklepać tą fuchę. [Masz materiał filmowy który chciałbyś udostępnić?] Jeśli nie masz czasu/cierpliwości żeby czekać - możesz podążyć tropem na jaki skierował cię "mirach". pozdrawiam.
Napisano 11 Październik 201014 l Autor Poradników już nie trzeba, znalazłem odpowiedni program i poradnik do niego i po godzinie/dwóch udało mi się oto takie coś stworzyć ;p : http://www.youtube.com/watch?v=bA0OXmFevkE ps. Teraz nowe pytanie ;] Ma ktoś pomysł jak zrobić takie coś ? Edytowane 11 Październik 201014 l przez Seba22
Napisano 12 Październik 201014 l Poradników już nie trzeba, znalazłem odpowiedni program i poradnik do niego i po godzinie/dwóch udało mi się oto takie coś stworzyć ;p : http://www.youtube.com/watch?v=bA0OXmFevkE Hej. Z Czego skorzystałeś wodo czy czegoś innego?
Napisano 12 Październik 201014 l Autor Mam jeszcze jedną prośbę, czy mógł by mi ktoś wytłumaczyć jak dodać cienie i światło na film, tak aby pasowały do filmu, najlepiej jak by mi ktoś napisał na GG, to bym zadawał pytania, później możemy rozmowę udostępnić na forum :) GG: 3785970