Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, czy jest możliwe uzyskać taki efekt w programie 3Ds Max (ewentualnie dodatkowo w jakimś darmowym programie) jak na tym filmiku:

? Jeśli ktoś wie i umie, to prosiłbym o poszukanie lub napisanie jakiegoś poradnika dla mnie ;)
  • Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

potrzebujesz programu w rodzaju PF Track, Boujou lub Syntheyes. A poszukac poradnika to juz sobie chyba sam poradzisz :)

Napisano
  • Autor
potrzebujesz programu w rodzaju PF Track, Boujou lub Syntheyes. A poszukac poradnika to juz sobie chyba sam poradzisz :)

No właśnie chyba sobie nie poradzę, bo nawet nie wiem jak się nazywa ten efekt po angielsku i gdzie tego szukać :(

Napisano
bo nawet nie wiem jak się nazywa ten efekt po angielsku

popatrz do tytulu wątku jaki nazwałeś, tak się ten efekt nazywa...

Napisano
Jeśli ktoś wie i umie, to prosiłbym o poszukanie lub napisanie jakiegoś poradnika dla mnie ;)

Ja chętnie napiszę poradnik dla ciebie.

Niestety teraz nie mam zbyt wiele czasu, ale chciałem tylko sobie zaklepać tą fuchę.

[Masz materiał filmowy który chciałbyś udostępnić?]

Jeśli nie masz czasu/cierpliwości żeby czekać - możesz podążyć tropem na jaki skierował cię "mirach".

pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

Poradników już nie trzeba, znalazłem odpowiedni program i poradnik do niego i po godzinie/dwóch udało mi się oto takie coś stworzyć ;p : http://www.youtube.com/watch?v=bA0OXmFevkE

ps.

Teraz nowe pytanie ;] Ma ktoś pomysł jak zrobić takie coś ?

Edytowane przez Seba22

Napisano
  • Autor

Mam jeszcze jedną prośbę, czy mógł by mi ktoś wytłumaczyć jak dodać cienie i światło na film, tak aby pasowały do filmu, najlepiej jak by mi ktoś napisał na GG, to bym zadawał pytania, później możemy rozmowę udostępnić na forum :)

GG: 3785970