Seba22 Napisano 11 Październik 2010 Napisano 11 Październik 2010 Witam, czy jest możliwe uzyskać taki efekt w programie 3Ds Max (ewentualnie dodatkowo w jakimś darmowym programie) jak na tym filmiku: ? Jeśli ktoś wie i umie, to prosiłbym o poszukanie lub napisanie jakiegoś poradnika dla mnie ;)
mirach Napisano 11 Październik 2010 Napisano 11 Październik 2010 potrzebujesz programu w rodzaju PF Track, Boujou lub Syntheyes. A poszukac poradnika to juz sobie chyba sam poradzisz :)
Seba22 Napisano 11 Październik 2010 Autor Napisano 11 Październik 2010 potrzebujesz programu w rodzaju PF Track, Boujou lub Syntheyes. A poszukac poradnika to juz sobie chyba sam poradzisz :) No właśnie chyba sobie nie poradzę, bo nawet nie wiem jak się nazywa ten efekt po angielsku i gdzie tego szukać :(
mirach Napisano 11 Październik 2010 Napisano 11 Październik 2010 bo nawet nie wiem jak się nazywa ten efekt po angielsku popatrz do tytulu wątku jaki nazwałeś, tak się ten efekt nazywa...
sly Napisano 11 Październik 2010 Napisano 11 Październik 2010 Jeśli ktoś wie i umie, to prosiłbym o poszukanie lub napisanie jakiegoś poradnika dla mnie ;) Ja chętnie napiszę poradnik dla ciebie. Niestety teraz nie mam zbyt wiele czasu, ale chciałem tylko sobie zaklepać tą fuchę. [Masz materiał filmowy który chciałbyś udostępnić?] Jeśli nie masz czasu/cierpliwości żeby czekać - możesz podążyć tropem na jaki skierował cię "mirach". pozdrawiam.
Seba22 Napisano 11 Październik 2010 Autor Napisano 11 Październik 2010 (edytowane) Poradników już nie trzeba, znalazłem odpowiedni program i poradnik do niego i po godzinie/dwóch udało mi się oto takie coś stworzyć ;p : http://www.youtube.com/watch?v=bA0OXmFevkE ps. Teraz nowe pytanie ;] Ma ktoś pomysł jak zrobić takie coś ? Edytowane 11 Październik 2010 przez Seba22
pirx Napisano 12 Październik 2010 Napisano 12 Październik 2010 Poradników już nie trzeba, znalazłem odpowiedni program i poradnik do niego i po godzinie/dwóch udało mi się oto takie coś stworzyć ;p : http://www.youtube.com/watch?v=bA0OXmFevkE Hej. Z Czego skorzystałeś wodo czy czegoś innego?
Seba22 Napisano 12 Październik 2010 Autor Napisano 12 Październik 2010 Mam jeszcze jedną prośbę, czy mógł by mi ktoś wytłumaczyć jak dodać cienie i światło na film, tak aby pasowały do filmu, najlepiej jak by mi ktoś napisał na GG, to bym zadawał pytania, później możemy rozmowę udostępnić na forum :) GG: 3785970
Rekomendowane odpowiedzi