CzAk1 Napisano 11 Październik 2010 Napisano 11 Październik 2010 “Playing with light” to krótkometrażowy film animowany stworzony przez grupę studentów francuskiej szkoły animacji- Gobelins. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1422 1
Reanimator Napisano 11 Październik 2010 Napisano 11 Październik 2010 Nie wiem jeszcze o czym to, ale wizualnie cudowne. Dziekuje! :)
biglebowsky Napisano 11 Październik 2010 Napisano 11 Październik 2010 Bardzo ładniusie wizualne, zaś mnie się najbardziej muzyczka spodobała. Bardzo oryginalne brzmienie.
Richard Hade Napisano 11 Październik 2010 Napisano 11 Październik 2010 Boskie :D. Odpłynąłem na te 4 minuty w zupełnie inny świat i to zakończenie...filozoficzne bym rzekł. Graficznie, muzycznie, po prostu całość ma to coś :)
asblaze Napisano 12 Październik 2010 Napisano 12 Październik 2010 Jak dla mnie film jest o tym skąd się biorą świecące kulki, będące życiodajną siłą robota :) Dziwne, że nigdzie nie ma znaczka "Posprzątaj po swoim pupilu" :) Bardzo przyjemne dla oka :)
Rekomendowane odpowiedzi