Huter Posted May 25, 2004 Share Posted May 25, 2004 Witam ... bardzo dawno temu kiedyś bawiłem się 3dsm ale zabawe przerwałem i prawie wszystko zapomniałem :( ... gdzieś dobrałem się do menu za pomocą którego łatwo szybko mogłem zmieniać obiekt, np. plane ... po zastosowania tych obcji które objawiały się w postaci podluznego pasku można było wygenerować wzniesienia, wgłębienia ... nie moge go teraz znaleść a na prace z 3dsm mam dosłownie minuty (na razie) był bym wdzięczy jak by ktoś powiedział gdzie to menu się skrywa :) ... pozdrawiam ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Logic Posted May 25, 2004 Share Posted May 25, 2004 Bump w materials . Ale pierwszo zrób obraz w skali szarości . Bo chyba o to ci chodziło :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huter Posted May 27, 2004 Author Share Posted May 27, 2004 No ... nie o to chodziłio ... ale już z pomocą pewnego tutka doszedłem w te zakamrki ... dziękuje ... pozdrawiam ... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cug Posted June 9, 2004 Share Posted June 9, 2004 możesz poiwezieć jakie to menue i o co chodzi ztym terenem Link to comment Share on other sites More sharing options...
rowr Posted June 9, 2004 Share Posted June 9, 2004 a nie prosciej modyfikacja displace? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts