michalABC Napisano 14 Październik 2010 Napisano 14 Październik 2010 Witam Mam prośbę o info: Czy jest opcja ktora zagęści siatkę z tym, że nie mogę zamienic jej na Sub-d. Zrobiłem logotyp i okazalo sie, ze podczas najazdu kamerą widac strukturę polygonow. Jest szybka opcja??? czy czeka mnie modelowanie od początku.... [ATTACH]75110[/ATTACH] pozdrawiam
CgBartosz Napisano 14 Październik 2010 Napisano 14 Październik 2010 Sprobuj ustawic smoothing groups na meshu i w turbosmooth zaznacz "smoothing groups".
Simple_man Napisano 14 Październik 2010 Napisano 14 Październik 2010 Po pierwsze zacznij od pocięcia czołowego face napisu, bo jak na taki mesh dasz mesh albo turbosmooth, to Twój Logotyp będzie wyglądał co najmniej tragicznie.
michalABC Napisano 14 Październik 2010 Autor Napisano 14 Październik 2010 czeka mnie noc częściowo przespana lub bez snu. dzięki może się uda...
G.P Napisano 15 Październik 2010 Napisano 15 Październik 2010 a gdzie jest ten turbosmooth ? Kolegom się działy pomyliły, 3ds max jest trzy wyżej ;)
kazka80 Napisano 15 Październik 2010 Napisano 15 Październik 2010 G.P. (lub ludzie z LW) - wiecie jak zalatwic problem jaki mial michal??? nie robiac tego loga od nowa???
J|L Napisano 15 Październik 2010 Napisano 15 Październik 2010 michalABC pokaz cale logo moze da rade cos zdziałąc bo na te cześć ktora pokazales to na biegu wystarczy knife... pare ciec... pare usuniec punktow i po sprawie pozdrawiam
CgBartosz Napisano 16 Październik 2010 Napisano 16 Październik 2010 Nie zauwazylem, ze to dzial Lightwave 3D, Sorry. Niestety nie znam na tyle Lightwave 3D aby cos doradzic.
Rekomendowane odpowiedzi