Napisano 14 Październik 201014 l Witam Mam prośbę o info: Czy jest opcja ktora zagęści siatkę z tym, że nie mogę zamienic jej na Sub-d. Zrobiłem logotyp i okazalo sie, ze podczas najazdu kamerą widac strukturę polygonow. Jest szybka opcja??? czy czeka mnie modelowanie od początku.... [ATTACH]75110[/ATTACH] pozdrawiam
Napisano 14 Październik 201014 l Sprobuj ustawic smoothing groups na meshu i w turbosmooth zaznacz "smoothing groups".
Napisano 14 Październik 201014 l Po pierwsze zacznij od pocięcia czołowego face napisu, bo jak na taki mesh dasz mesh albo turbosmooth, to Twój Logotyp będzie wyglądał co najmniej tragicznie.
Napisano 14 Październik 201014 l Autor czeka mnie noc częściowo przespana lub bez snu. dzięki może się uda...
Napisano 15 Październik 201014 l a gdzie jest ten turbosmooth ? Kolegom się działy pomyliły, 3ds max jest trzy wyżej ;)
Napisano 15 Październik 201014 l G.P. (lub ludzie z LW) - wiecie jak zalatwic problem jaki mial michal??? nie robiac tego loga od nowa???
Napisano 15 Październik 201014 l michalABC pokaz cale logo moze da rade cos zdziałąc bo na te cześć ktora pokazales to na biegu wystarczy knife... pare ciec... pare usuniec punktow i po sprawie pozdrawiam
Napisano 16 Październik 201014 l Nie zauwazylem, ze to dzial Lightwave 3D, Sorry. Niestety nie znam na tyle Lightwave 3D aby cos doradzic.