kamiltsn Napisano 17 Październik 2010 Napisano 17 Październik 2010 Witam. Podejście drugie i ostatnie. Kończę pracę nad tym modelem choć wiem, że jeszcze można dużo zmienić. Wnętrza nie otexturowałem, poległem, chyba przez to, że tak długo nad tym siedziałem. Całość pracy dedykuję mojej ukochanej :) Ja jestem w miarę zadowolony z efektu, szczególnie 1 render. Wasze rady i opinie wdrożę w następny projekt. Soft: mental + krzywe i poziomy w ps. That's all. I ujęcie z poprzedniego podejścia, które wydaje mi się, że ma jakiś klimat ;] Uploaded with ImageShack.us
pecet Napisano 17 Październik 2010 Napisano 17 Październik 2010 Mi się nie podobają ujęcia, przypominają niechlujne zdjęcia jakich pełno na otomoto np. na pierwszym renderze auto nie mieści się w kadrze a tło nieciekawe. Lakier troche ubrudzony, ale poza miejscami gdzie jest błoto błyszczy się lepiej niż u nówki z salonu, tak samo jak koła. Myśle że jak chciałeś iść w realizm, to albo trzeba było całość pobrudzić łącznie z kołami, albo zrobić właśnie 'nówkę'. Jeszcze przyczepie się do lamp, myśle że szkło jest zbyt przeźroczyste a bump troche nie taki.
bbandi Napisano 19 Październik 2010 Napisano 19 Październik 2010 Dużo lepiej spasowałes oświetlenie z tłem niż przedtem:), zaczynaj kolejny model.pozdro
Rekomendowane odpowiedzi