Gość Kaijin Napisano 26 Maj 2004 Napisano 26 Maj 2004 jeśli ktoś jest leniwy wystarczą tylko textury bo na kodowaniu się znam ale grafika ni w ząb mi nie wchodzi ;p praca jest o tyle utrudniona że to nie jest prosty czlowiek tylko troche urozmaicony nawt nie nazwe tego człowiekiem bo to tylko rysunek. oczywiście textury powinny być odpowiedniej wielkości tak jak to jest w tej grze :p Jedyne me życzenie to bez skrzydeł :p
Gość Kaijin Napisano 27 Maj 2004 Napisano 27 Maj 2004 Eh widze że Dinozałry i dobzi ludzie mają 1 żecz wspulną obydwa gatunki już dawno wygineły =_=
kozioo Napisano 27 Maj 2004 Napisano 27 Maj 2004 Sądząc po twoich postach nauczyciele polskiego też nie mają sie najlepiej;) A swoją drogą to wg mnie nie ma tu żadnej dobroci (jej braku), czy czegoś w tym stylu. Nie każdemu chce sie tracić kilka dni (tygodni?) na robienie modelu, bo ktoś chce taki miec, ale sam nie może:/
Gość Kaijin Napisano 27 Maj 2004 Napisano 27 Maj 2004 zrozum ja prubóje naczuczyć się obróbki grafiki od bardzo dawna ale mi nic nie wychodzi :/ poprostu ne potrafie się nauczyć nie ta dziedzina jedynie co umiem robić dobrze to kodować
Rekomendowane odpowiedzi