Gość Bard91 Napisano 22 Październik 2010 Share Napisano 22 Październik 2010 Dobra więc zaczne w ten sposób, jestem Studentem na kierunku grafika rok pierwszy, Na przedmiot informatyka mamy napisać prace. Temat pracy to własna konstrukcja sprzętu limit do 15 tyś. Moje pytanie jest następujące, Jaki jest najlepsza konfiguracja do Grafiki trój wymiarowej , na jakie pod zespoły mam zwracać uwagę. proszę o propozycje firm , jakie podzespoły są niezbędne Dziękuje za każdą odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 22 Październik 2010 Share Napisano 22 Październik 2010 Za 15 tys to już bym składał mocną renderfarmę. Poza tym masz przynajmniej 5 podobnych tematów w toku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CentrumPapieru Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 To ja może podeślę podobny wątek,warto poczytać http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=72973 to wiele wyjaśnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi