Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Fotel w lazience, obrazki ? Czy przez te chmury ma prawo przebic sie tyle swiatla ? Jak dla mnie przeswietlone i perspektywna dosc dziwna ale mysle ze da sie to szybko poprawic :)

Napisano

Zgadzam się z Łukaszem, brak konsekwencji w oświetleniu (prawe okno- słońce, lewe burzowo). Pierwsza wizka za ciemna, druga miejscami przepalona. Napisz coś więcej, jaki soft, ustawienia itp. Jeżeli to twoja jedna z pierwszych prac, to całkiem poprawnie wyszła. Pzdr.

Napisano
Fotel w lazience, obrazki ? Czy przez te chmury ma prawo przebic sie tyle swiatla ? Jak dla mnie przeswietlone i perspektywna dosc dziwna ale mysle ze da sie to szybko poprawic :)

bo to taka poczekalnia pewnie ;)

nawet spoko ta łazienka. tylko jakiś odpływ liniowy by się przydał? czy jest schowany za ścianą? ręcznik jakby namókł a później zamarzł i tak mu zostało. kwiatek trochę papierowo cienki no i ta perspektywa. i trochę mdłe wszystko razem. ale to same szczegóły. generalnie może się podobać :)

Napisano
  • Autor

To była mój pierwszy renderek na V-ray pod maxa 2010 design bez iesow i displacement.

Scena oświetlona plne-ami ale jak widać raz niedoświetlone innym razem przepalone :(

No i instalator przewodu do słuchawki prysznicowej jeszcze nie zamontował :P