Napisano 27 Maj 200420 l Witam. Chcialem zapytac czy ktos z was ma podobny problem co ja... Otoz nie moge wejsc w wlasciwosci siatki ( mam polska wersje ). Tzn Menu > Renderuj > Wlasciwosci > Wlasciwosci Dokumentu > Siatka. Po przejsciu do tego menu program automatycznie wyskakuje do Windowsa :( Posiadam wersje 3.0 bez SR... Z gory dziekuje za odpowiedz. PS.To nie jedyne bledy, ktore sie mi pojawiaja... Ale szkoda gadac... :)
Napisano 27 Maj 200420 l u mnie chyba chodzi o mesh settings :) czyli jak zmienic z kanciatego obiektu ... w gladki ... jesli o to chodzi ... to nie zauwazylem zadnych problemow z tym menu czy dowolnymi ustawieniami tego parametru... pozdrawiam
Napisano 27 Maj 200420 l no ja jeszcze nigdy nie mialem problemu wyskakiwania do windy, jest to cholernie stabilny programik jedynie raz na boonus tools sie wywalil a reszte operacji z problemami przerywalem Esc.aha jeszcze jedno jak mozesz miec wersje polską bez SR skoro wersja po smiesznemu polskawemu wyszla wtedy gry wyszedl SR3 wiec musisz miec rhino z SR3
Napisano 27 Maj 200420 l rhino po polsku ... bleff nie mozesz zalatwic sobie \"normalnej\" wersji ? :)
Napisano 27 Maj 200420 l Autor Sam nie wiem... Kumpel mi to zalatwil... Dzialac, dziala a to chyba najwazniejsze :) No nic. Postaram sie zalatwic \"normalna\" wersje. Dziekuje za odpowiedzi... Rowniez pozdrawiam... :)