Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

zapraszam do obejrzenia filmu "Myśli".

Jakiś rok temu pokazywałem jego początek, ostatnio znalazłem troszkę wolnego czasu i dokończyłem co zacząłem. :)

Edytowane przez matizlob

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nie ma to jak żyrafa w trakcie wojny :D. Fajne podoba mi się

Napisano
  • Autor

kurcze, właściwie nie wiem, czy wam się podoba czy nie, nikt nie pisze negatywnych rzeczy, ale też nie ma "zainteresowania" :) piszcie śmiało jeśli się wam nie podoba, po to tu umieszczam film, żeby znać wasze opinie i nie tylko te dobre, a przede wszystkim te negatywne, wiecie, żebym się mógł czegoś nauczyć, chyba, że film jest nijaki i szkoda czasu na komentowanie, ale w sumie dobrze by o tym wiedzieć, więc piszcie szczerze :)

Napisano

początek mi się nie podoba - czyli drzewko, motylki... ale pomysł z ludzikami bardzo fajny. tyle, że trochę nudaaaaaaaa. za dużo tej głowy - mogła by się pojawić np. dopiero na końcu (wiesz element zaskoczenia) lub też połączyłabym oczywistość z kadrami typu "o - a tu żołnierze na jakiejś górze, ale o co chodzi". pomysł jest fajny, tyż plastycznie, ale teraz średnio jak dla mnie.

Napisano

drogi artysto, smaczne danie. W imieniu prostych ludzi apeluję o konsekwencję - obciąłeś drzewo, to trzeba było też zaj.. żyrafę :)

Napisano
  • Autor

powiem szczerze, że twoje pomysły tralalamalina są bardzo fajne i myślę, że film nabrałby więcej zwrotów akcji :) a co do żyrafy na końcu, hehe, no mogłem ją też dziabnąć, ale nie zrobiłem tego, bo w moich oczach, żyrafa jest takim elementem, który wchodzi nam do głowy i nie chce odejść, mój błąd, bo puenta nie do końca jest zrozumiała :)

Napisano

A ja Ci powiem, że to mi się bardziej podoba niż Millhaven z innego wątku.

I strrrraaaasznie podoba mi się tekstura, ten kolor:)

Napisano

Fajne ale tej żyrafy to nie ogarniam...i jak ona tam tej głowie, kopytkami stuk stuk...? Podoba mi się :D.