slowmotion Napisano 1 Listopad 2010 Napisano 1 Listopad 2010 (edytowane) wrzucam pracke , ktora ostanio zrobilem i ktora docelowo jest tematem dyplomowym, stąd tez te cuda na koncu (wymog szkoly). ogolnie nie jest to jeszce final takze chyba moge to nazwac wip. czas powstania- 3 tygodnie pogodzinach stad bledy i wiecej 2d niz 3d. mam nadziej ze wyda sie interesujaca, pomimo niedopracowan i malych poslizgow. pzdr Edytowane 11 Grudzień 2010 przez slowmotion
wroniec Napisano 1 Listopad 2010 Napisano 1 Listopad 2010 Witaj Sławku ciekawe i czuć, że to Twoja pracka, ma klimat w moim odczuciu dużo elementów i brak punktu skupienia powoduje, że trudno się skupić domyślam się, że na mieszkańców Bielska Białej (o ile to B-B) mocniej działa, gdy widzą taką apokalipsę ich miasta i kojarzą konkretne budynki nie wiedziałem, że teraz robisz jakiś dyplom w jakiej szkole? w Krakowie? napisz coś więcej Pozdrawiam
slowmotion Napisano 10 Grudzień 2010 Autor Napisano 10 Grudzień 2010 maly update. na tym samym traku (czyli lekki poslizg) . nowa kolorystyka oraz dodane pare elementow. pzdr
..:: WIKTOR ::.. Napisano 17 Styczeń 2011 Napisano 17 Styczeń 2011 Ha! dla mnie cos pieknego, bo w Bielsku jestem niemal codziennie i wg mnie "Pigal" dostal uroku w tej apokaliptycznej scenerii po tym jak go przerobili... ;) Naprawde efekt sie mi bardzo podoba zwlaszcza kiedy czlowiek widzi to miejsce w rzeczywistosci
Rekomendowane odpowiedzi