Gość rower Napisano 7 Listopad 2010 Share Napisano 7 Listopad 2010 Witam, w sketchupie modeluję od dawna i wychodzi mi to nieźle. Tylko podczas uczenia się przegapiłem chyba jakąś opcję. Teraz gdy uczę się renderowania w Kerkythea mam taki problem że to co narysowałem zaznacza mi się jako jedna całość a nie wszystko jako osobny komponent. Gdzie robię błąd? Na poziomie Sketchupa czy w Kerkythea muszę coś poustawiać? Tutaj wstawiam zdjęcie bo mogłem źle potłumaczyć. Chce żeby każdy komponent zaznaczał się osobno a nie wszystko jako jedna całość. http://img822.imageshack.us/f/beztytuudmc.jpg/ Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam rower z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bapi23 Napisano 20 Listopad 2010 Share Napisano 20 Listopad 2010 Z tego co widać wszystko co wyeksportowałeś to jeden model, nie będziesz miał więc możliwości zaznaczenia oddzielnie czegokolwiek. A tak poza konkursem Kerkythea to strasznie kulawy render, znajdz sobie coś innego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haqer Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 polecam thea render ( tylko ze juz nie jest darmowa jak kerkythea ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi