Lemo14 Napisano 8 Listopad 2010 Napisano 8 Listopad 2010 (edytowane) Na potrzeby kolegi zacząłem przez jakiś czas dłubać przy tym modelu i wydłubałem coś takiego ;) (oczywiście wiem że są pewne nie dociągnięcia i krzywizny ale staram się je poprawiać) : a tu jaśniejszy render: jest to mój pierwszy model tak starego samochodu więc nie ma tutaj klimentowskich szczegółów xd Edytowane 18 Listopad 2010 przez Lemo14
fletcher Napisano 8 Listopad 2010 Napisano 8 Listopad 2010 No klimentowskich szczegółów nie ma ale tragicznie też nie jest ;) Na pewno popracuj nad przednim grilem bo widać większe przerwy w nim - chyba że tak ma to wyglądać. I w pierwszym renderze dziwnie dach wygląda. Popracuj też nad materiałami i renderem :)
kliment woroszyłow Napisano 9 Listopad 2010 Napisano 9 Listopad 2010 (edytowane) Nieśmiało chciałem zwrócić uwagę na przednie słupki z którymi nie dzieje sie dobrze, dach a szczególnie jego wysokość nad drzwiami , kształt łuku maski silnika na wygięciu do boku, wielkość i ilość skrzeli na boku silnika, kształt dziury na przednią szybę, felga tez do poprawy. Mapowanie i materiały tez wymagają pracy. http://www.weaponsofwwii.com/forumfiles/Tanks/PMVR/Private/P7120020.JPG Z klimentowskim pozdrowieniem! ;) Edytowane 9 Listopad 2010 przez kliment woroszyłow
Lemo14 Napisano 9 Listopad 2010 Autor Napisano 9 Listopad 2010 Ehh nie interesuję się i nie lubię robić tak starych "trupów" ponieważ nie mam aż tak dużej wiedzy o nich ... ten model ma zostać użyty w jednej z prac kumpla (Auschwitz) w tle dlatego postaram się jeszcze coś pozmieniać i "dopieścić" :)
Lemo14 Napisano 15 Listopad 2010 Autor Napisano 15 Listopad 2010 (edytowane) Mały update: Edytowane 18 Listopad 2010 przez Lemo14
Rekomendowane odpowiedzi