Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Na potrzeby kolegi zacząłem przez jakiś czas dłubać przy tym modelu i wydłubałem coś takiego ;) (oczywiście wiem że są pewne nie dociągnięcia i krzywizny ale staram się je poprawiać) :

opel%2027%20final%20work

opel%2028%20final%20work

a tu jaśniejszy render:

a%3E

jest to mój pierwszy model tak starego samochodu więc nie ma tutaj klimentowskich szczegółów xd

Edytowane przez Lemo14

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No klimentowskich szczegółów nie ma ale tragicznie też nie jest ;) Na pewno popracuj nad przednim grilem bo widać większe przerwy w nim - chyba że tak ma to wyglądać. I w pierwszym renderze dziwnie dach wygląda. Popracuj też nad materiałami i renderem :)

Napisano

Nieśmiało chciałem zwrócić uwagę na przednie słupki z którymi nie dzieje sie dobrze, dach a szczególnie jego wysokość nad drzwiami , kształt łuku maski silnika na wygięciu do boku, wielkość i ilość skrzeli na boku silnika, kształt dziury na przednią szybę, felga tez do poprawy.

Mapowanie i materiały tez wymagają pracy.

http://www.weaponsofwwii.com/forumfiles/Tanks/PMVR/Private/P7120020.JPG

Z klimentowskim pozdrowieniem! ;)

Edytowane przez kliment woroszyłow

Napisano
  • Autor

Ehh nie interesuję się i nie lubię robić tak starych "trupów" ponieważ nie mam aż tak dużej wiedzy o nich ... ten model ma zostać użyty w jednej z prac kumpla (Auschwitz) w tle dlatego postaram się jeszcze coś pozmieniać i "dopieścić" :)